Club Openings: Πάμε παραλιακή;

Το clubbing μπορεί να περνά κρίση, αλλά τα καλοκαιρινά openings ανακοινώνονται το ένα μετά το άλλο. Σε ποια dancefloors θα χορέψουμε αυτό το καλοκαίρι;
Club Openings: Πάμε παραλιακή;
«To clubbing είναι στα χειρότερά του αυτή τη στιγμή», μας είχαν δηλώσει χωρίς περιστροφές οι υπεύθυνοι των μεγαλύτερων «ναών» στην Ιστορία του αθηναϊκού clubbing στο πρόσφατο αφιέρωμά μας. Σε αυτή την αμήχανη ομολογουμένως στιγμή για τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, τα clubs ψάχνουν να βρουν τρόπους να προσελκύσουν ξανά τους clubbers στα dancefloors τους.

Η μυρωδιά θάλασσας και καλοκαιριού είναι ένας από αυτούς τους τρόπους, και σύσσωμο το σκηνικό μεταφέρεται με τις πρώτες ζέστες του Απριλίου στην παραλιακή, προσκαλώντας όσους πιστούς να προσέλθουν. Παρακάτω, παραθέτουμε τα openings – πολλά εκ των οποίων ήδη πραγματοποιήθηκαν πανηγυρικά στην παραλιακή- και αν θα τους αντέξει το σκοινί… θα φανεί στο καλοκαιρινό χειροκρότημα.


*Dream City
(Διαδόχου Παύλου 20, Γλυφάδα, τηλ: 210 3477330) 

Το βαρύ πυροβολικό της αθηναϊκής νύχτας μετακομίζει από το Γκάζι στην Γλυφάδα, στον χώρο του Mansion, για χορό δίπλα στην μεγάλη φωταγωγημένη πισίνα και με led εφέ αιχμής που δύσκολα θα συναντήσετε αλλού. Φέτος, θα υπάρχει και κουζίνα, για να απολαύσετε γκουρμέ πιάτα στον χώρο του restaurant, ενώ από μουσικής άποψης, τις Παρασκευές θα φιλοξενούνται τα WildNights του MTV, τα Σάββατα τα “Make some noise” parties και τις Κυριακές τα καθιερωμένα “Showtime” – από 100€ η φιάλη ανά 6 άτομα. Το «grand opening» είναι προγραμματισμένο για τις 19 Απριλίου.


*
W (Λ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 6949842656) 

Το W ήδη υποδέχθηκε το καλοκαίρι, με το μεγάλο opening της 12ης Απριλίου και μετέφερε τα πάρτι του στην παραλία του Αστέρα, στον χώρο του BED. Ανακαινισμένος, ο χώρος θα φιλοξενεί τους clubbers στο καθιερωμένο dancestage, αλλά και δίπλα στην πισίνα και στην prive area. Τα θρυλικά Show me Love πάρτι του W θα συνεχίσουν να ξεσηκώνουν τους φανατικούς φίλους του, αρχής γενομένης την Πέμπτη 18 Απριλίου.

*Σιδεράδικο Summer (Λ. Ποσειδώνος, Αγ. Κοσμός, πίστα καρτ) 
Το δημοφιλές «ελληνάδικο» πραγματοποίησε από νωρίς κάθοδο στη Γλυφάδα, στον εσωτερικό χώρο του «Γαλάζιου» στον Άγιο Κοσμά και περιμένει τους φανατικούς που επιμένουν ελληνικά και μόνο. Η τιμή της φιάλης είναι 80€ ανά έξι άτομα. Τα opening parties της προσεχούς Πέμπτης μας βάζουν στο ρυθμό με την συμμετοχή των Master Tempo και REC.



*Fuego Latin Club: Στον ίδιο χώρο με το Σιδεράδικο, σε αυτόν του «Γαλάζιου», αλλά στην open air πλευρά του, θα πιάσουν σύντομα θέση οι DJs του γνωστού latin club της πόλης – αναμείνατε για νεότερα εδώ

*Akrotiri Mikro Club Restaurant (Βασ. Γεωργίου Β5, Παραλία Αγίου Κοσμά, τηλ: 210 9859147) 
Την περασμένη Παρασκευή άνοιξε επίσης τις πύλες του το καλοκαιρινό Ακρωτήρι, που «συγχωνεύθηκε» με το «Mikro» στέκι στο Ελληνικό και εντυπωσίασε με το επιβλητικό σκηνικό του (οι «τοίχοι» είναι φτιαγμένοι από χιλιάδες μπουκάλια) και τις μουσικές του, που ακολουθούν σταθερά house μονοπάτια. Τιμή φιάλης: 100€ ανά πέντε άτομα.

*Αmmos Beach (παραλία Λουτρών Αλίμου) 
Techno, tech-house και trance ήχοι αλλά και γνωστά ονόματα του είδους φιλοξενούνται στον χώρο του Ammos, που φλερτάρει με την underground dance και συνεργάζεται με τις πιο δραστήριες ομάδες του διεθνούς clubbing για να διοργανώσει στην Αθήνα γνωστά events.

*Akanthus Club Restaurant (Λ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, τηλ: 210 9680800) 
Από τις 18 Απριλίου, το Akanthus επιστρέφει στο καθιερωμένο του πόστο στην παραλιακή και υπόσχεται καθημερινή λειτουργία δίπλα στην παραλία, είτε για ποτό και χορό στα τρία μπαρ του χώρου είτε για μεσογειακές γεύσεις διά χειρός Παπαϊωάννου στο εστιατόριο. Κάθε Τετάρτη, η Θωμαή Απέργη θα εμφανίζεται live τραγουδώντας τις soul-jazz επιτυχίες της, κάθε Πέμπτη στο πρόγραμμα μπαίνουν τα «Πάρτι από το παρελθόν» και κάθε Κυριακή, γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν τα decks. Η τιμή της φιάλης είναι 100€ ανά έξι άτομα, και το ποτό στοιχίζει 8€ (ή 6€ πριν τις 23.00).

*Yaya
Στον χώρο των Bocca και Ostria, αυτό το καλοκαίρι θα φιλοξενούνται αφενός το Sea'n'City για all day καφέ κοντά στη θάλασσα και το Yaya για το βραδινό clubbing, με μουσικές για όλα τα γούστα. Η μεταφορά του Yaya από το Κολωνάκι στον Άλιμο αναμένεται σύντομα – μείνετε ενήμεροι εδώ

*Island (Λ. Ποσειδώνος, Βάρκιζα, τηλ: 210 9653563)
Από τα πιο πολυαναμενόμενα καλοκαιρινά comebacks, αυτό του Island Club Restaurant (και tapas bar πλέον) ετοιμάζεται με φρέσκες ιδέες για τον προσεχή Μάιο – μείνετε ενήμεροι για το opening και τα πάρτι που θα οργανωθούν εδώ

Επιμέλεια: Γιώργος Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v