Carl Cox: Ο βετεράνος της techno πάει… Γκάζι

Ο δημοφιλής Βρετανός παραγωγός επιστρέφει στην Αθήνα για ένα techno party δίχως αύριο, παρέα με τον Umek και τον Ramon Tapia.
Carl Cox: Ο βετεράνος της techno πάει… Γκάζι
Κατευθείαν από την Ibiza της Ισπανίας, το event εν ονόματι Revolution Recruits Night «μετακομίζει» στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13) στις 20 Απριλίου για το dance party της χρονιάς. Επίτιμοι προσκεκλημένοι σε αυτό ο βετεράνος παραγωγός της techno Carl Cox, ο Σλοβένος Umek και ο ανερχόμενος Ramon Tapia.

H βραδιά συμπίπτει με την επιστροφή του Carl Cox στην Αθήνα μετά από έξι χρόνια απουσίας, ενός παραγωγού τον οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν ως "King Of Techno" και “King Of Ibiza”. Παράλληλα, η άκρως επιτυχημένη βραδιά του “The Revolution”, συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής στο θρυλικό Space της Ibiza, ενώ οι συμμετοχές του “The Revolution” concept έχουν συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιες περιοδείες και φεστιβάλ διεθνούς βεληνεκούς, όπως τα Ultra Music Festival – Miami, EDC – Las Vegas, Tomorrowland – Belgium, Dancevaley – Holland, Timewarp και Awakenings – Holland.



Ο «συνήθης ύποπτος» Umek από την άλλη πλευρά, έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την χώρα μας με αποκορύφωμα το sold ouf festival 4G το 2009 και την εμφάνισή του στο Club Inbox πέρσι. Η προσωπική δισκογραφική του, 1605, συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες του είδους παγκοσμίως, ενώ τα πολυαναμενόμενα 1605 Label Nights που διοργανώνει ανά τον κόσμο, ξεσηκώνουν κόσμο και κοσμάκη σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μαϊάμι και Νότια Αμερική.



Ο τρίτος της παρέας, ο Ramon Tapia θεωρείται ένας από τους αυθεντικότερους νέους παραγωγούς techno των τελευταίων ετών. Αρχικά συνεργάστηκε με δισκογραφικές, όπως οι Herzblut, Craft και Yellow Tail δημιουργώντας ένα new school techno ήχο, ενώ το 2010 μιξάρισε μια συλλογή για λογαριασμό της θρυλικής Strictly Rhythm από τη Νέα Υόρκη. Ακολούθησαν μπόλικες πετυχημένες συνεργασίες και σημαντικά remixes για ονόματα σαν τους Paul Weller, Armand van Helden και Monika Kruse, ενώ το 2012 ήταν η χρονιά που δημιούργησε τις προσωπικές του φιλόδοξες δισκογραφικές, Say What? Recordings και Aella Music.



Info: 20 Απριλίου 2013 στο Gazi Music Hall (Ex-Entertainment Stage), Ιερα Οδος 7-13, Γκαζι. Προπώληση εισιτηρίων στα Public (20€). Κρατήσεις (περιορισμένες) στο τηλ. 6940890275 (12:00-20:00).

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v