TROIKA Club: Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει

Ύστερα από αρκετούς μήνες απουσίας από την σκηνή, ο ανατρεπτικός και πάντα καυστικός Τζίμης Πανούσης επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, παρουσιάζοντας μια… εβραιοναζιστική παραγωγή στο Troika Club.
TROIKA Club: Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει
Μουσικός, τραγουδιστής, συγγραφέας, ποιητής, showman, κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος, καυστικός, κάφρος, αθεόφοβος, σε κάθε περίπτωση μοναδικός στο… είδος του – αν υπάρχει κάποιο είδος που να χαρακτηρίζει την κωμική του περσόνα. Ο Τζίμης Πανούσης, αφού απουσίασε αρκετό καιρό από την σκηνή λόγω προβλήματος υγείας, επιστρέφει για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να χαρίσει γέλιο και παράλληλα να προβληματίσει.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της παράστασής του στο ΤROIKA Club «Μετά από ένα άγριο ηλεκτροσόκ ρεαλισμού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου ο συμπαγής καλλιτέχνης με τις ειδικές ατάκες απηλλάγην από υπερμεγέθη κοραλόλιθο νεφρού, ξαναβγαίνει στη νυχτερινή αγορά εργασίας στο Τρόικα Club, στην οδό Πειραιώς 178».

Η παράσταση χαρακτηρίζεται από τον καλλιτέχνη ως «μια εβραιοναζιστική παραγωγή, ένα κοινωνικό δράμα χωρίς προηγούμενο», ενώ όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της «ο όρθιος κωμικός με νάνους ζογκλέρ και μουσουλμάνες χορεύτριες, μεταμορφώνεται επί σκηνής σε καθιστή μοιρολογίστρα και μυρικάζει την κατανάλωση της Κωνσταντινουπόλεως αριστερά και δεξιά της σκηνής, πρώτο στασίδι πίστα οι όρθιοι. Αναπαυτικοί σπιτικοί καναπέδες που αγκαλιάζουν το ηλεκτρικό κουαρτέτο και τα τραγούδια του νέου CD “ΟΜΠΙ, ΟΜΠΙ..ΜΠΙ’ θα αναστατώσουν τα αποκριάτικα Παρασκευοσάββατα του φιλοθεάμονος κενού».

Εν ολίγοις, μια επίσκεψη στο TROIKA Club μάλλον είναι η μοναδική λύση για να διαφωτιστούμε πάνω στο περιεχόμενο της νέας παράστασης του «Τζιμάκου». Υπομονή λοιπόν, μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου… πρώτα ο γιατρός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα του In2life o ανατρεπτικός καλλιτέχνης με αφορμή την παράστασή του Mnimonium το 2010:

 

Info: Κάθε Παρασκευή & Σάββατο έως και 6 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 22:30
15€ Μπαρ, 140€ Τιμή Φιάλης
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 3413550 -552 και
www.op178.gr  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v