Aπεριόριστα κοκτέιλ για δύο άτομα στο Zinc της Μαρίνας Φλοίσβου

To εντυπωσιακό bar resto Zinc της Μαρίνας Φλοίσβου, με την εκπληκτική θέα, προσκαλεί έναν τυχερό αναγνώστη με τον/την συνοδό του να απολαύσουν εκεί μια μαγευτική βραδιά με απεριόριστα, παγωμένα κοκτέιλ.
Aπεριόριστα κοκτέιλ για δύο άτομα στο Zinc της Μαρίνας Φλοίσβου
Κάντε LIKE στην σελίδα στο  Facebook του Zinc και δηλώστε συμμετοχή μέσω της  Φόρμας Διαγωνισμού για να κερδίσετε All You can Drink Cocktails για 2 άτομα στο Zinc για ένα βράδυ.

Στον πολυχώρο του PierOne στο Παλαιό Φάληρο, βρίσκεται το Bar Resto ZINC που πρωτοτυπεί και πάλι αυτό το καλοκαίρι και μας προτείνει ένα γευστικότατο μενού που μας δίνει την δυνατότητα να βρεθούμε εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το καλοκαιρινό μενού πρωταγωνιστεί με ασυναγώνιστες τιμές στα γεύματα, στα γλυκά, στα cocktails και στον καφέ που μπορεί κανείς να απολαύσει με θέα την θάλασσα σε μία μεγάλη έκταση που θυμίζει Γαλλική Ριβιέρα και να διαλέξει ανάμεσα από τα super καινούργια cocktail όπως Brazilian Sunrise, Cantaloupe Martini, Zinc Politan, Cucumber Mojito, Passion Fruit Martini, Zinc Caipirosca, Mastiha Mojito.

Το ZINC σας προφέρει την απόλυτη χαλάρωση και σας δίνει την δυνατότητα να "ξεφύγετε" και να διασκεδάσετε στον πιο ωραίο πολυχώρο των Νοτίων Προαστίων.

ZINC: Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
Τηλ 210 9853183
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v