Βγαίνουμε Αθήνα: Παρέα κάθε Τρίτη με προσφορές στο κέντρο

Μενού με 10€, καφές με 2€ και ποτό με 5€. Δεν πρόκειται για τιμές μικρής επαρχιακής πόλης, αλλά για τις προσφορές που θα εμφανιστούν κατά δεκάδες στο κέντρο της Αθήνας κάθε Τρίτη του επόμενου μήνα, στο πλαίσιο της δράσης «Βγαίνουμε Αθήνα».
Βγαίνουμε Αθήνα: Παρέα κάθε Τρίτη με προσφορές στο κέντρο
Μετά από αρκετές Παρασκευές γεμάτες προσφορές σε café, bars, εστιατόρια και καταστήματα της πόλης, ο Δήμος Αθηναίων επανέρχεται με νέα πρόταση, αυτή τη φορά επιδιώκοντας να ενισχύσει την «αγορά» στο κέντρο κάθε Τρίτη, προσκαλώντας καταστηματάρχες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία και τους πολίτες να… βγουν όλοι παρέα.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 15 Μαΐου και για κάθε Τρίτη μέχρι 5 Ιουνίου, ο δήμος και τα συνεργαζόμενα καταστήματα επιδιώκουν όλοι οι επισκέπτες και εργαζόμενοι της πόλης να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για φαγητό, καφέ και ποτό, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία των εστιατορίων, καφέ και μπαρ της πόλης.

Στο πλαίσιο της δράσης, τα καταστήματα που θα συνεργαστούν θα διαθέτουν μενού με 10€ για όσους επιλέξουν έξοδο για φαγητό –πρωτοβουλία που τον χειμώνα «έπιασε» και στην Θεσσαλονίκη- ενώ τα café θα χρεώνουν τον καφέ 2€ και το ποτό στα bars θα κοστίζει 5€.

«Κόντρα στο κλίμα που δημιουργεί η κρίση, σας θέλουμε όλους μαζί μας σε μία ζωντανή πόλη, σε μία ασφαλή πόλη. Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης να συμμετέχουν στη δράση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Η πρωτοβουλία ξεκινά την επόμενη Τρίτη 15/5 και η λίστα με τα συνεργαζόμενα καταστήματα αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα – μείνετε συντονισμένοι εδώ. Στο ίδιο link, όσοι καταστηματάρχες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην δράση, θα βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας, ώστε να «μπείτε στο κόλπο».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v