Aegli Garden: Κερδίστε τραπέζι στον ομορφότερο κήπο της Αθήνας

Καλοκαιρινά βράδια με lounge διάθεση, στην Αίγλη Ζαππείου προσφέρει το Aegli Garden σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες που θα δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό και θα κερδίσουν από ένα τραπέζι με μπουκάλι για τέσσερα άτομα.
Aegli Garden: Κερδίστε τραπέζι στον ομορφότερο κήπο της Αθήνας
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν τραπέζι στο Aegli Garden είναι οι:
ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΣΙΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΣΑΗ 
Οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.

Το Aegli Garden –ο εξωτικός κήπος της Αίγλης Ζαππείου– έχει ανοίξει τις πόρτες του υπογράφοντας με lounge και ανάλαφρη διάθεση τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη. Σε έναν ανανεωμένο χώρο, με την πυκνή βλάστηση να συνθέτει μια όαση διασκέδασης στην καρδιά της Αθήνας το Aegli Garden αποτελεί την καλύτερη αφορμή για όσους επιθυμούν να αποδράσουν… εντός, όλο το καλοκαίρι.

Με το φυσικό πράσινο του χώρου να κυριαρχεί, δημιουργώντας την αίσθηση ότι το κέντρο της Αθήνας είναι… «αλλιώτικο», οι αναπαυτικοί καναπέδες με τα μεγάλα μαξιλάρια, τα άνετα τραπέζια αλλά και η minimal φωτιζόμενη μπάρα, προσφέρονται για συζητήσεις και συναντήσεις, με πρωταγωνιστή τη χαλαρή και καλή διάθεση που διαδέχεται το άγχος και την ένταση της ημέρας.

Lounge και relaxing μουσικές επιλογές ολοκληρώνουν με επιτυχία το καλοκαιρινό, fresh σκηνικό ενώ μια μεγάλη ποικιλία από δροσερά cocktails αλλά και άφθονες επιλογές σε gin, vodka , rum , whisky… συνοδεία γευστικών finger food από τον κατάλογο του Aegli Garden ανοίγουν την… όρεξη για να επιστρέφεις ξανά και ξανά στο «φυσικό σου περιβάλλον». (Τιμές: Ποτό Απλό €7 – Ποτό Special & Cocktails € 9).

Ζήσε… την Αίγλη Σου!
Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο πολυχώρος της Αίγλης Ζαππείου αποτελεί το ιδανικό σκηνικό απόδρασης καθώς συνδυάζει την ιστορικότητα του χώρου, την ομορφιά ενός παραδεισένιου φυσικού περιβάλλοντος, την εξαιρετική θέα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στον Λυκαβηττό, τις άφθονες και value for money επιλογές διασκέδασης και την άνεση που σου προσφέρουν οι ανανεωμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις, επιτρέποντας έξυπνες αποδράσεις από τον θόρυβο της πόλης.

Aegli Garden: Αίγλη Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364 & 210.33.69.300
Ελεύθερο parking.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v