Edson Cordeiro: H «Φωνή» ξεδιπλώνεται στο Half Note

Ένας από τους σημαντικότερους βοκαλίστες του καιρού μας, ο Βραζιλιάνος Edson Cordeiro, γεμίζει με την μοναδική του φωνή την σκηνή του Half Note, ερμηνεύοντας από όπερα μέχρι world, ροκ και τζαζ, στο πιο ευέλικτο ρεπερτόριο που μπορεί να πετύχει ένας καλλιτέχνης.
Edson Cordeiro: H «Φωνή» ξεδιπλώνεται στο Half Note
 Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για το live του Edson Cordeiro την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Half Note είναι οι: Γεωργία Γιαννακοπούλου, Κώστας Μαντζάνας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Το προσωνύμιό του είναι «Η Φωνή» γιατί αυτός ο Bραζιλιάνος τραγουδιστής θεωρείται ως ένας από τους ξεχωριστούς και εξέχοντες καλλιτέχνες - βοκαλίστες του καιρού μας. Ο Edson «The Voice» Cordeiro καλύπτει τέσσερις οκτάβες με την εντυπωσιακή φωνή του και το πεδίο της έκφρασής του είναι εξίσου συναρπαστικό: ερμηνεύει όπερα, λάτιν, τζαζ, ροκ και χορευτική μουσική με την ίδια άνεση και ευκολία. Μπορεί να τραγουδάει την «Κάρμεν» του Μπιζέ ή άριες του Χαίντελ μαζί με κομμάτια του Chico Buarque, της Janis Joplin, της Billie Holiday ή ακόμα και της Madonna δίνοντάς τους μια κοινή κατεύθυνση.

Αυτό το χάρισμα τον διέκρινε από μικρή ηλικία, πριν καν ηχογραφήσει τον πρώτο του δίσκο, δείχνοντας ότι ήταν πραγματικά μια cult προσωπικότητα. Στα live του, ο Edson Cordeiro αποδεικνύει ότι είναι εκπληκτικός performer – και αυτό έχει καταγραφεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις εμφανίσεών του ανά τον κόσμο.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μια σειρά από highlights του ρεπερτορίου του, που εκτείνεται από κλασικές άριες μέχρι ποπ στάνταρντς που πάντα διανθίζονται και από τραγούδια τα οποία ο Edson Cordeiro παρουσιάζει για πρώτη φορά. Μαζί του δύο εξαιρετικοί κιθαρίστες σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 15 ως την Πέμπτη 21 Απριλίου...



Edson Cordeiro : φωνή
Charlson Ximenes: ηλεκτρική-ακουστική κιθάρα
Eudinho Soares: ηλεκτρική-ακουστική κιθάρα


ΗALF NOTE JAZZ CLUB, Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ: 210 9213310

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : Α ΖΩΝΗ: 30€ , Β ΖΩΝΗ: 25€, Γ ΖΩΝΗ & ΒΑR: 20€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (Γ ΖΩΝΗ & BAR): 15

Ειδικές τιμές ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): 20€, BAR: 15€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (ΣΤΟ BAR): 10€

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30, Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v