Milo Z: Groovy ήχοι και χορευτική ατμόσφαιρα

O μετρ της funk σκηνής επιστρέφει στην Αθήνα και το Half Note Jazz Club για μία εβδομάδα γεμάτη funk, soul, jazz και hip hop μελωδίες που θα ξεσηκώσουν το αθηναϊκό κοινό.
Milo Z: Groovy ήχοι και χορευτική ατμόσφαιρα
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για το live του Milo Z, την Τρίτη 1η Μαρτίου στο Half Note είναι οι: Γιώργος Τράγος, Ιωάννης Κοκκίδης. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μετρ του funk αφήνει τη Νέα Υόρκη για να ταρακουνήσει με το εκρηκτικό γκρουπ του την αθηναϊκή νυχτερινή σκηνή. Για μία ακόμη φορά, οι λάτρεις των έντονων dance ρυθμών του Milo Z, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την cult μουσική ατμόσφαιρα που διαμορφώνουν οι jazz funk, hip hop και groovy χορευτικοί και soul ήχοι του.

Jazz thing και street beat σε όλο τους το μεγαλείο
Ο Milo Z δημιουργεί μουσική για νέους -και πάντα νέους-, συνδυάζοντας την παλιά καλή soul και το funk των Sly & The Family Stone, War, Kool & The Gang και Parliament-Funkadelic, με καθαρές avant-rock επιδράσεις και σχέσεις, μέσα όμως σε ένα απόλυτα σύγχρονο πλαίσιο που ανταποκρίνεται πλήρως στο dance κάλεσμα των καιρών, επηρεασμένη από τους ήχους του Prince και των Red Hot Chili Peppers. Κιθαριστικές και ψυχεδελικές μίξεις, με δυναμική α λα Zappa, συμπληρώνουν μια καυτή ατμόσφαιρα που αποτελείται από φρενήρες funk, αισθησιακή jazz και δυναμικό rock. Η σκηνή είναι ο φυσικός χώρος του Milo Z στον οποίο αποδεικνύει τη ξεχωριστή θέση που κατέχει στο σύγχρονο jazz-funk-rap show.

Από την Παρασκευή 25/02 έως και Πέμπτη 03/03.

Επί το έργον στο Λυκαβηττό


Milo Z: φωνή
Todd Gaynor: άλτο σαξόφωνο
Adam Polatov: ντραμς
Joe Copeland: μπάσο
Emilio Tostado: κιθάρα
David Melton: πλήκτρα
Jeff Weisberger: τενόρο σαξόφωνο

Half Note, Τριβωνιανού 17, τηλ: 210 9213310

Γενική είσοδος (χωρίς ποτό): Α ζώνη: 30€ , Β ζώνη: 25€, Γ ζώνη & bar: 20€, φοιτητικό (Γ ζώνη & bar): 15€

Ειδικές τιμές κάθε Δευτέρα
Γενική είσοδος (χωρίς ποτό):
20€, bar: 15€, φοιτητικό (στο bar): 10€

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Δευτέρα έως Σάββατο: ώρα έναρξης στις 22:30, Κυριακή: ώρα έναρξης στις 21:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v