Ghost House: Λεπά, Νομικός, Νικολάου, Ζωϊδάκης σε ροκ διαδρομές!

Γνήσιες λαϊκές φωνές ερμηνεύουν με τη τζαζ μπάντα Ι5 αγαπημένα Blues, Rock και Funk κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Οι Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Νομικός, Νίκος Ζωϊδάκης και Φίλιππος Νικολάου μετατρέπουν τη σκηνή του Ghost House σε... εναλλακτική πίστα.
Ghost House: Λεπά, Νομικός, Νικολάου, Ζωϊδάκης σε ροκ διαδρομές!
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση είναι οι: Στριμπάκου Δήμητρα, Στεφανία Τήλε, Αρδά Ελένη, Ulrike Kohlmann, Άννα Πεχλιβάνη, Δήμητρα Πατρικίου, Χρυσούλα Τατά, Βαγγέλης Μπετάς, Λίτσα Σακελλαρίου, Αναδρανιστακη Παρασκευή, Άρης Στελλάτος, Ειρήνη Πατινιώτη, Ευθαλία Δίπλα, Ντιάνα Σεχάντε, Δήμητρα Γιόλδαση, Βασίλης Απάλλας, Χριστίνα Χαραλαμποπούλου, Θεώνη Βουμβουράκη, Χρυσαυγή Καμητσιου, Αντιγόνη Φλώρου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.
***********
της Φιλουμένας Ζλατάνου

Στη σκηνή του Ghost House αναμένεται να γίνει χαμός με τη νέα ανατρεπτική πρόταση του group I5, δηλαδή των Γιάννη Παρίση, Σοφοκλή Παππά, Κώστα Καλογήρου, Δημήτρη Πικέα, Μαριαλένας Ψαράκη και Ρένας Μαυρομάτη. Αγαπημένα Blues, Rock και Funky κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ερμηνευμένα από τραγουδιστές ενός τελείως διαφορετικού είδους.

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου η τζαζ μπάντα Ι5 καλεί τους Λευτέρη Πανταζή, Νίκο Νομικό, Νίκο Ζωϊδάκη και Φίλιππο Νικολάου να δείξουν την άλλη τους πλευρά. Ο Γιάννης Παρίσης μας λέει ότι «η μακρόχρονη συνεργασία και η φιλική σχέση που δημιουργήθηκε με τους τέσσερις καταξιωμένους ερμηνευτές, αλλά και μια πιο εσωτερική ανάγκη να ενώσω ή και να συμφιλιώσω -αν θέλετε- κομμάτια του εαυτού μου που ακροβατούσαν ανάμεσα στη ροκ κουλτούρα μου, και στο λαϊκό μουσικό στοιχείο που ο καθένας έχει μέσα του, με ώθησαν σε αυτό το τόλμημα. Σε αυτή την προσπάθεια, αρωγός πολύτιμος ο συνεργάτης μου, καταξιωμένος ηχολήπτης, μουσικός και ιδρυτής των Ι5, Σοφοκλής Παππάς».

Για το κατά πόσο ο κόσμος είναι ανοιχτός σε τέτοιες συναντήσεις ο Γ. Παρίσης επιχειρηματολογεί ότι «ο κόσμος είναι ανοιχτός, έλκεται και υποστηρίζει ό,τι ανατρεπτικό αλλά όχι πρόχειρο. Έχει βαρεθεί τη στασιμότητα, τα αναμασήματα, τη νοσταλγία και αδημονεί για το διαφορετικό και το νέο που ίσως προκύψει».

Δεν θέλησε να μας αποκαλύψει τίτλους και αρκέστηκε να μας πει ότι «γνωστές επιτυχίες των τεσσάρων ερμηνευτών όπως τις αντιλαμβάνονται οι Ι5, αλλά και όπως οι ίδιοι οι ερμηνευτές κατά βάθος θα ήθελαν να τις πουν. Και φυσικά και άλλα γνωστά rock, pop, funk, blues τραγούδια που θα ανάψουν το πάρτυ»

Αν είστε οπαδοί του ανατρεπτικού και του διαφορετικού μη χάσετε αυτή τη συνάντηση στο Ghost House.

Ghost House - Λεπενιώτου 26, Ψυρρή
Τρίτη 22 Φεβρουαρίου
Ώρα Έναρξης 22.00 / Κρατήσεις: 210.32.36.431.
Είσοδος: 5 €
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v