Μ. Παπαγεωργίου και Αλ. Εμμανουηλίδης: «Όμορφοι και Ηττημένοι» στο Μετρό

Με τον ολοκαίνουριο, κοινό τους δίσκο στις αποσκευές τους, η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μετά τις sold out εμφανίσεις τους τον περασμένο Δεκέμβριο, επιστρέφουν για λίγες ακόμα δευτεριάτικες παραστάσεις στο Μετρό.
Μ. Παπαγεωργίου και Αλ. Εμμανουηλίδης: «Όμορφοι και Ηττημένοι» στο Μετρό
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το live της Δευτέρας 28/2 είναι οι: Ευτυχία Μπίνα, Χριστίνα Σαββίδου, Αλκιβιάδης Μπαζιωτόπουλος, Φωτεινή Χριστοπούλου, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Οι Δευτέρες στη Μουσική Σκηνή Μετρο δικαιωματικά πλέον ανήκουν στη Μαρία Παπαγεωργίου και τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, οι οποίοι μετά τις sold out εμφανίσεις τους τον Δεκέμβριο του 2010, επιστρέφουν στην σκηνή του «Μετρό» για τέσσερις Δευτέρες 21 και 28 Φεβρουαρίου και 14 και 21 Μαρτίου.

Τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Αλ. Εμμανουηλίδη και της Μ. Παπαγεωργίου με highlight τον κοινό τους δίσκο «Όμορφοι και Ηττημένοι», ένα δίσκο που προσγειώθηκε σαν έκρηξη ηχοχρωμάτων και εξαιρετικού λόγου, που αναδεικνύεται από τη live παρουσίαση του.

Η φωνή της Παπαγεωργίου είναι πλέον από τις πιο χαρακτηριστικές της γενιάς της και η πολύ ώριμη και μεστή ερμηνεία της την καθιστά γκανιάν στην ελληνική σκηνή. Πρόκειται για μία αεικίνητη pocket size φιγούρα με αξιοζήλευτο βιμπράτο. Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης είναι πολύ διαφορετικός, αλέγκρος και χιουμορίστας, με δικό του τρόπο εκφοράς των τραγουδιών, με αρρενωπότητα και ερμηνεία που βγαίνει από τα «σωθικά» του. Παίζει, τραγουδάει και αλληλεπιδρά με το κοινό.

Δύο νέες φωνές που βάζουν σε διάλογο τον Nick Cave με τον Σαββόπουλο, τον Michael Jackson με τον Μικρούτσικο και τους Beatles με τον Παναγιώτη Τούντα μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ευαισθησία, ζωντάνια, χιούμορ και άποψη.

Μαζί τους:
Θανάσης Αρχανιώτης: Τύμπανα
Θάνος Κολοκυθάς: Ηλεκτρικό μπάσο & κόντρα μπάσο
Γιάννης Μπούρας: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Χρήστος Τόλης: Πιάνο, πλήκτρα

ΜΕΤΡΟ (Γκύζη και Κάλβου 83)
Ώρα έναρξης παραστάσεων : 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ με ποτό. Ελαχίστη κατανάλωση: 15,00€
Parking: Γκύζη & Λομβάρδου Τηλ. επικοινωνίας: 210 64 39 089, 210 64 61 980

Επιμέλεια: Φιλουμένα Ζλατάνου

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v