Οι Stavento μιλούν στο In2life

Οι Stavento βρέθηκαν στην Αθήνα για τα εγκαίνια του club Eleven. Η κάμερα του In2life έγραψε εικόνες από το live τους και μίλησε μαζί τους για την πολιτική, το όνομά τους, τη μουσική και το hip hop στην Ελλάδα, αλλά και την απόφασή τους να μένουν... Αλεξανδρούπολη.   
Οι Stavento μιλούν στο In2life
 Οι νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το Club Eleven το Σάββατο 27/11 είναι οι: ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΑΝΟΥΖΑ, Carmen Schumann, Αλέξανδρος Τρανόπουλος, Δέσποινα Ηλιάδου, ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΝΔΥΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ, ioannis pettas, ΕΛΕΝΗ ΖΟΛΩΤΑ, Μουρελάτου Αγαθή.

Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα υπογεγραμμένο CD των Stavento είναι οι: ΑΓΑΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, Ζανιά Θωμαίς, marinela dalipi, Γιαννουσά Καλλιρρόη, ΤΣΙΛΙΡΑ ΣΤΕΛΛΑ, Χατζηαντωνίου Στέλλα, Ελίνα Οικονόμου, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙΑΦΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Νικόλας Καρλατήρας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! 

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου οι Stavento ξεκίνησαν «με το δεξί» τη χειμερινή σεζόν του bar-club Eleven, στο Μαρούσι. Δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα τραγούδια των Stavento είναι «κολλημένα» στο νούμερο 1 του airplay και τραγουδιούνται από πολύ πολύ κόσμο- κυρίως νεαρής ηλικίας. Με στοιχεία hip hop και r’n’b, με στίχο ερωτικό και κοινωνικοποιημένο, καθώς και συνεργασίες δυνατές όπως αυτές με Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου, Σμαράγδα Καρύδη, και Shaya αποδεικνύουν ότι αξίζουν τη δημοσιότητα και την αναγνώριση που απολαμβάνουν. 



Μας μίλησαν λίγο πριν την συναυλία τους με πολύ καλή διάθεση, χιούμορ και ειλικρίνεια. «Είναι μια συναυλία στα πλαίσια μιας σειράς εμφανίσεων για την προώθηση του δίσκου μας «Μία φορά και έναν καιρό», ο οποίος πριν λίγο καιρό έγινε χρυσός και ευχαριστούμε τον κόσμο γι’ αυτό», μας είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης (γνωστός και ως "Meth"- εκ του Μέθυσος) για την πρώτη χειμερινή τους εμφάνιση.

Ο leader των Stavento εξηγεί πως προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος, ενώ μιλά για τους φαινομενικά «απολιτίκ» στίχους, την απόφασή τους να μένουν στην Αλεξανδρούπολη και το hip hop στην Ελλάδα αφήνοντας αιχμές κατά των γκουρού του είδους. «Τα πάντα είναι μουσική», λέει και υπόσχεται ότι «Δεν ήρθαμε να κάνουμε πολιτική ούτε να γίνουμε ένα σκληροπυρηνικό γκρουπ, απλά λέμε ό, τι μας πειράζει».

Η Κλεοπάτρα είναι η νέα φωνή των Stavento και μας μιλάει για τον ρόλο της γυναίκας στον ανδροκρατούμενο χώρο του Hip hop και του RNB. «Είναι δύσκολο, αλλά άμα έχεις σωστούς συνεργάτες, τα ξεπερνάς όλα και δε σε αγγίζουν τα του χώρου. Το lifestyle δε μας αγγίζει, θέλουμε απλά να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να φτιάχνουμε ωραία τραγούδια», λέει.

Οι τελευταίοι μήνες του χρόνου είναι αρκετά φορτωμένοι με κορυφαία ημερομηνία την 1η Δεκεμβρίου, όποτε και θα γίνει η απονομή του χρυσού τους δίσκου και μετά θα φύγουν για συναυλίες στην Αμερική.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v