Τάνια Τσανακλίδου: Απ' το Άλφα αρχίζει... στο Γυάλινο

Με ολοκαίνουριο δίσκο, αλλά και όλες τις παλιές κι αγαπημένες επιτυχίες στις αποσκευές της, η Τάνια Τσανακλίδου ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή από 1 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Τάνια Τσανακλίδου: Απ το Άλφα αρχίζει... στο Γυάλινο
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τάνιας Τσανακλίδου την Τρίτη 2/2 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο είναι οι:

ΦΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΛΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΦΙΟΡΑΚΗ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΙΑΠΑΣ
ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΦΛΩΡΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Η Τάνια Τσανακλίδου αλλάζει στέκι και από 1η Φεβρουαρίου και για κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο της Λεωφόρου Συγγρού, φυλλομετράει ημερολόγια κι αισθήματα. Για μια ακόμη φορά αλλάζει τρόπο, αλλάζει ήχο και με επτά υπέροχους μουσικούς μηδενίζει το κοντέρ και στήνει μια ολόφρεσκη παράσταση με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο "Προσωπογραφία".

Ο Blaine Reinenger (των Tuxedomoon) συνομιλεί μουσικά μαζί της χαρίζοντας στην παράσταση την πολύτιμη διεθνή του εμπειρία. Επιστρατεύονται απ' το θέατρο οι φίλοι της Έλλη (Παπακωσταντίνου) και Γιώργος (Γαβαλάς) για να φωτίσουν μαζί τη μαγεία των μικρών πραγμάτων.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου δίσκου της, τον οποίο περιμέναμε οκτώ ολόκληρα χρόνια, η Τάνια Τσανακλίδου ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, κουβαλώντας στις αποσκευές της παλιά κι αγαπημένα κομμάτια, αλλά και τα ζεϊμπέκικα, τις μπαλάντες, τις δυνατές ροκ και ηλεκτρισμένες στιγμές καθώς και τα τανγκό που συνθέτουν την παλέτα της «Προσωπογραφίας».

Μαζί της επί σκηνής: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Κιθάρες, Τάκης Φαραζής: Πιάνο, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος: Μπάσο, Άγγελος Πολυχρόνου: Κρουστά, Ηλίας Παρασκευόπουλος: Τύμπανα, Σπύρος Μανταλάς: Μαντολίνο, Γαλικό Κόρνο
Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
Ηχοληψία: Γιώργος Καραγιαννίδης, Αργύρης Λιανός
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης

Info:
Δευτέρα & Τρίτη Ώρα Έναρξης: 21:30
15€ Μπαρ, 35€ Ελάχιστη Κατανάλωση
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 9315600 και
www.gialino.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v