Τα καλύτερα brunch σε αυλές και κήπους

Ποσέ την Κυριακή, αλλά και πάσης φύσεως και περιεχομένου σάντουιτς, ομελέτες και γλυκά σε τέσσερις αυλές και κήπους.
Τα καλύτερα brunch σε αυλές και κήπους

Κύριος Χου
Υπερίωνος 1, Άνω Πετράλωνα, τηλ: 21 0342 3972



Ο μυστηριώδης κύριος των Πετραλώνων σερβίρει σούπερ brunch κάθε Κυριακή από τις 11 το πρωί στην όμορφη αυλή του με τα σιδερένια τραπεζάκια πάνω στο ρετρό μωσαϊκό, με επιλογές που περιλαμβάνουν ελαφρύ μούσσλι με φρούτα εποχής, croque madame με γαλοπούλα, τυρί και τηγανιτό αυγό, μπρουσκέτες με ντομάτα, μοτσαρέλα μπουφάλα και ιταλικό προσούτο, σάντουιτς αφράτης βάφλας με τραγανό φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα και αφράτα pancakes με στραγγιστό γιαούρτι, φρούτα εποχής και σιρόπι σφένδαμο. 

Albion
Ομήρου 6, Ψυχικό, τηλ: 2106740710



H γευστική επέλαση του brunch συνεχίζεται στον στιλάτο χώρο του Albion, στο μεσογειακό bar restaurant όπου κάθε Κυριακή από τις 11.00 ως τις 16.00 μας σερβίρει στην εντυπωσιακή αυλή του τσιαπάτα με γαλοπούλα, αβοκάντο και hone mustard, φρεσκοψημένο ψωμί με παστράμι Δράμας, coleslaw, μουστάρδα και ρόκα, αυγά ποσέ με καπνιστό σολομό, σπαράγγι, σπανάκι σωτέ και σάλτσα hollandaise,  pancakes με ανθότυρο, μέλι και μούρα, burger μόσχου με τσένταρ και μπέικον, και πολλά ακόμα λαχταριστά πιάτα. Σημειώστε πως οι τιμές είναι «τσιμπημένες» εδώ, αλλά το περιβάλλον και οι γεύσεις αποζημιώνουν.

Villa Grigio 46
Αγίου Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, τηλ: 210 9812080



Σε αυτό το κτίριο του Μεσοπολέμου με τον καταπληκτικό κήπο απολαμβάνουμε brunch κάθε Κυριακή (από τις 11 έως τις 15.00) το οποίο αλλάζει αναλόγως την εβδομάδα και τη διάθεση του σεφ. Για αυτήν την Κυριακή, ετοιμάζουν ένα λαχταριστό μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση εμπνευσμενο από την ημέρα της Μητέρας. Το κόστος ανά άτομο είναι 12€ και περιλαμβάνει ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά, χυμό και γαλλικό καφέ.

Artisanal
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ: 2108086111



Το εντυπωσιακό κηφισιώτικο bar-restaurant, μας καλομαθαίνει κάθε μέρα από τις 12.00 αφ’ ενός με την πανέμορφη αυλή του σε δύο επίπεδα κάτω από τον ίσκιο των δέντρων, αφ’ ετέρου με το ιδιαίτερο brunch του: εδώ καταφθάνουν καγιανάς σε χωριάτικο ψωμί, ομελέτα με βασιλικό, ρόκα και κατσικίσιο τυρί, κρεατόπιτα με κρέμα φέτας, πεϊνιρλί με κιμά, κασέρι και αυγό, κις με μανιτάρια και φρέσκια σαλάτα, και θαλασσινό μπέργκερ με καλαμάρι, γαρίδα, σος ταρτάρ και αβοκάντο. Δείτε το μενού εδώ. http://artisanal.gr/menu

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v