Τα καλύτερα σουβλατζίδικια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τα πιο ωραία ραντεβού για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι αυτά που περιλαμβάνουν τζατζίκι, πίτα και γύρο χοιρινό.
Τα καλύτερα σουβλατζίδικια για τον Άγιο Βαλεντίνο

Πώς σκέφτεστε το απόλυτο ρομαντικό δείπνο ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου;

1.      Με γκουρμέ μενού και υπέροχη θέα;

2.      Με ένα ποτήρι σαμπάνια και φράουλες;

3.      Με επιδόρπιο σοκολάτα γκανάζ;

4.      Με ένα τυλιχτό απ’ όλα, συν έξτρα καυτερή πάπρικα;



Αν επιλέξατε το τελευταίο, συγχαρητήρια. Γνωρίζετε τα μυστικά του έρωτα και του στομαχιού και ξέρετε πολύ καλά πώς να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας.

Ένα τυλιχτό αποτελεί πραγματική απόδειξη αγάπης και εκείνη που θα το απολαύσει απέναντί σας σκουπίζοντας το τζατζίκι από τα χείλη της με την β’ κατηγορίας χαρτοπετσέτα χωρίς αναστολές, είναι αναμφίβολα Εκείνη.

Αν πάλι έχετε αμφιβολίες, τότε δοκιμάστε κάποιον από τους παρακάτω Ναούς του τυλιχτού (και του Έρωτα) γιατί όπως έχει πει και ένας διανοούμενος:

Αν αγαπάς κάποιον κέρασέ τον ένα τυλιχτό. Αν το χλαπακιάσει είναι δικός σου. Αν δεν το χαλαπακιάσει δεν ήταν ποτέ.

Λευτέρης ο Πολίτης
Σατωβριάνδου 20, Ομόνοια



Πες το σ’ αγαπώ: Με ένα (ή και παραπάνω) τυλιχτό σουβλάκι κεμπάπ. Μικρό, λιτό, μα πέρα για πέρα εντυπωσιακό. Έχει και μπυρίτσες για να τσουγκρίσετε στα όρθια.

Κώστας
Πεντέλης 5, Σύνταγμα



Πες το σ’ αγαπώ: Με ένα καλαμάκι χοιρινό τυλιχτό σε πίτα με κρεμμύδι, μαρούλι, σος γιαουρτιού, αλάτι και κοκκινοπίπερο. Γευστικό, ζουμερό και μερακλίδικο. Για απογείωση των αισθήσεων ζητήστε πικάντικη σάλτσα. Απολαμβάνεται στα όρθια, όπως πρέπει.

Mirch
Ερμού 109, Μοναστηράκι



Πες το σ’αγαπώ: Με ένα έθνικ σουβλάκι που θα ανάψει τα αίματα, με παραδοσιακή ινδική πίτα naan, αγγούρι, κοτόπουλο tika, κρεμμυδάκι και σάλτσα mint chutney μυρωδάτη σαν αμαρτία. Ωραίος χώρος για να κάτσετε.

Ποιότητα Παλιάκης
Πλατεία Βαρναβα 11, Παγκράτι



Πες το σ’αγαπώ: Με ένα μοσχαρίσιο σουβλάκι σε πίτα, μαλακό και καλοψημένο με μπόλικες πατάτες τηγανιτές. Εξίσου ερωτεύσιμος και ο γύρος κοτόπουλο με απαλή σάλτσα σε μερίδα ή πίτα. Λίγα τραπεζάκια για τους εκλεκτούς.

Οι Σουβλάκες
Δεκελείας 57, Νέα Φιλαδέλφεια



Πες το σ’ αγαπώ: Χωρίς γύρο, αλλά με συγκλονιστικό καλαμάκι κοτόπουλο ή χοιρινό σκέτο για τους παραδοσιακους ή τυλιχτό με υπέροχη σως φέτας και πίτα ολικής σε περίπτωση που κάνει διατροφή. Ωραίος χώρος και εξίσου ωραία μουσική – τζαζ και σόουλ.

Ρωσίδες
Γρυπάρη και Αναγνωσταρά, Καλλιθέα



Πες το σ’ αγαπώ: Με ένα υπέροχο χειροποίητο τυλιχτό με μπιφτέκι ή καλαμάκι χοιρινό και απαλή κόκκινη σαλτσούλα που το απογειώνει, κρεμμυδάκι, ντομάτα, αλάτι και καυτερό πιπέρι. Και εδώ στο όρθιο, όπως αρμόζει σε μια ρομαντική έξοδο.

Τόμας
Μήτρου Σαρκουδίνου 43, Νέος Κόσμος



Πες το σ’ αγαπώ: Με ένα Αρμένικο τυλιχτό κεμπάπ, χωρίς λίπος, το οποίο αντικαθιστά με ζουμί κρεμμυδιού, μαζί με κρεμμυδάκι και ντομάτα. Μιλάμε για επιστήμη. Εξίσου αγαπησιάρικο και το κεμπάπ κοτόπουλο σε πίτα. Μερικά τραπεζάκια έξω και μέσα για να κάτσετε.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v