Πρωτοχρονιά 2018: Τα καλύτερα πρωινά για ξενύχτηδες

Σε ξενοδοχεία, καντίνες και μπραντσάδικα, απολαμβάνουμε τα πρώτα λουκούλεια πρωινά του 2018 για να γλιτώσουμε – όσο γίνεται – το hangover.
Πρωτοχρονιά 2018: Τα καλύτερα πρωινά για ξενύχτηδες
Είστε παραδοσιακοί; Σερβίρουν πατσά. Είστε κυριλέ; Στήνουν μπουφέδες που χάνεται το μάτι σε deluxe σκηνικό. Είστε κρεπολάτρεις; Έχουν μέχρι και τον Terminator σε κρέπα!

Απ' όλα έχουν τα πρώτα πρωινά του 2018 στην Αθήνα για να στρώσει το στομάχι σας.

Σημειώστε διευθύνσεις και... ορμήξτε χωρίς έλεος.

TGI Fridays
Νεοφύτου Βάμβα 2, τηλ: 210 7227721

Ο αγαπημένος προορισμός του Κολωνακίου ομορφαίνει το πρώτο πρωινό της χρονιάς με λαχταριστό μπουφέ που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πεντανόστιμα pancakes, φρεσκοψημένα κρουασάν και waffles με toppings, δροσερά chia puddings και φρουτοσαλάτες, λαχταριστές hash brown πατάτες και scrambled eggs, mac & cheese και breakfast enchiladas. Ο μπουφές θα είναι διαθέσιμος από τις από τις 5:00 έως τις 10:00 το πρωί και κοστίζει 25€/ άτομο. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 7227721.

Hilton
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ: 210 7281351

Παραδοσιακά γιορτινά πιάτα όπως ψητά κρέατα και γαλοπούλα, σούπες και μακαρόνια με διάφορες σάλτσες, αυγά σε κάθε πιθανό συνδυασμό με τα ανάλογα συνοδευτικά, αμερικάνικο πρωινό, pancakes με διάφορα toppings κρουασάν και τάρτες είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που θα απολαύσετε αν αποφασίσετε να δώσετε το κάτι παραπάνω για ένα πολυτελές πρωινό στο Hilton. Ο μπουφές ανοίγει από από τις 4:30, και το κόστος ανέρχεται στα 45€ ευρώ το άτομο. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2107281351.

Big Mouth
Γυφτοπουλου 8, Χαλάνδρι, τηλ: 2106815505

Ο αγαπημένος μας χαλανδριώτικος προορισμός για λουκούλειο brunch, εξοπλίζει και ανανεώνει τον νόστιμο κατάλογό του εν όψει νέου έτους και σερβίρει το πρώτο brunch του 2018 από τις 11.00 μέχρι... όσο πάει. Ετοιμαστείτε για τα γνωστά και μη εξαιρετέα: κροκ μαντάμ, αυγά σε δεκάδες παραλλαγές, ομελέτες, club sandwich, χειροποίητες πίτσες, burgers, pancakes, smoothies για τόνωση, σαλάτες και ένα σωρό ακόμα λιχουδιές. Σημειώστε ότι στον ίδιο χώρο, παραμονή του νέου έτους στήνεται ένα NYE party με ξεσηκωτικούς ρυθμούς δια χειρός Dpap.

Penny Lane
Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0680 0217

Έτερη αγαπημένη διεύθυνση για brunch, το Penny Lane θα είναι ετοιμοπόλεμο στην άνετη σάλα του με το industrial design για να σερβίρει brunch από τον πλούσιο κατάλογό του από τις 04.00 το πρωί. Αυγά μπένεντικτ, american style ομελέτες, bagel γεμιστά, scrambled eggs, κροκ μαντάμ, mac & cheese, τορτίγιες, μπουκίτσες κοτόπουλο, μπανόφι και pancakes θα βγαίνουν συνέχεια από την κουζίνα του για τον ουρανίσκο σας μόνο.

Αυτόφωρο
Λεωφ. Αλεξάνδρας 152, τηλ: 210646 1377

Υποδέχεται τους ξενύχτηδες του κέντρου 365 ημέρες το χρόνο, θα έκανε εξαίρεση την Πρωτοχρονιά; Φυσικά και όχι. Από τις 02.00 τα ξημερώματα λοιπόν, όσοι πιστοί μπορείτε να προσέρχεστε χωρίς φόβο για... Αυτόφωρο, ήτοι λαχταριστό πατσά για να στρώσει το στομάχι από την υπερκατανάλωση αλκοόλ. Επίσης, εδώ θα βρείτε ποικίλων ειδών μακαρονάδες με σάλτσες, λαδερά για ψωμοβούτες και σπιτικά εδέσματα που επίσης στρώνουν στομάχια α λα ελληνικά.


Κρέπες Κηφισιάς
Αδριανού 4 και Λ. Κηφισίας, Κηφισιά, τηλ: 21 0623 1371

Οι ξενύχτηδες των Βορείων Προαστίων ξέρουν, ότι οι κρέπες της καντίνας πάνω στον Τροχονόμο της Κηφισιάς θα είναι εκεί για να τους χαρίσουν στιγμές... κρεπάλης, αλλά με την καλή ένοια. Και το ξημέρωμα του νέου έτους λοιπόν, οι πλάκες θα είναι ζεστές για υποδεχτούν φρέσκα υλικά και να ετοιμάσουν λουκούλειες κρέπες με ό,τι συνδυασμό σας έρθει κατά νου. Αν ο νους... δεν, τότε προτείνουμε πικάντικη με τυρί, μπέικον, ντομάτα, τυροκαυτερή και ταμπάσκο, ιταλική με μανιτάρια, ζαμπόν μπέικον και κρέμα γάλακτος και Terminator με φέτα, μπέικον, κοτόπουλο, αυγό, ντομάτα, πιπεριά, πατατάκια, ουγγαρέζα και... άστα λα βίστα hangover.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v