Τα χουχουλιαστά brunch του Σαββάτου

Γιατί τώρα τον χειμώνα τα αυγά μπένεντικτ, τα κροκ μαντάμ και οι ζουμερές ομελέτες απολαμβάνονται τέλεια δίπλα στο τζάκι.
Τα χουχουλιαστά brunch του Σαββάτου
Artisanal
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, 210 8086111

Στην πανέμορφη και άκαπνη σάλα του εσωτερικό του, με το τεράστιο μπαρ, το τζάκι και τα μοναδικά γαλλικά έπιπλα που φτιάχνουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, το Artisanal ξέρει από brunch και το δείχνει με υπέροχα αυγά Benedict, λαχταριστές τάρτες με μπέικον και τυριά, ωραιότατες ομελέτες λαχανικών, θρεπτικά smoothies και ωραιότατο καφέ. Οι τιμές των πιάτων του ξεκινούν από 7€.

Παλιάτσος
Λάμπη Σουβαλιώτη και Πλ. Αγίας Τριάδας, Νέα Πεντέλη , τηλ: 21 0810 0889

Brunch με ορεινό αέρα απολαμβάνουμε κάθε μέρα στον πιο ζεστό Παλιάτσο, αυτόν που βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Τριάδας. Άνετες πολυθρόνες, μόνιμα αναμμένο τζάκι και διακόσμηση με αέρα ρετρο στο εσωτερικό του φτιάχνουν ιδανικό κλίμα για να απολαύσουμε από νωρίς το πρωί καλούδια όπως ομελέτες με αλλαντικά, γευστικές τορτίγιες, χορταστικά club sandwich αλλά και ζουμερά burgers συνοδεία φρέσκων χυμών. Οι τιμές ξεκινούν από 6€ για μια απλή ομελέτα.

Safe House
Λεωφόρος Διονύσου & Βακχών, Διόνυσος, τηλ: 210 8005693

Πνιγμένο στο πράσινο, σε ένα χώρο που θυμίζει καταφύγιο, το Safe House βρίσκεται στη μέση του πουθενά, όμως αξίζει να το ανακαλύψετε για να ζήσετε στιγμές χειμωνάτικου χουχουλιάσματος στο cozy εσωτερικό του με το τζάκι και τις ξυλόσομπες, τους άνετους καναπέδες και τις ξύλινες κατασκευές, όπως πολυθρόνες από κορμούς δέντρων. Εδώ απολαμβάνουμε από τις 10.00 fixed brunch μενού με ομελέτα, κρουασανάκια, γιαούρτι με φρούτα και καφεδάκι στα 11€, αλλά και ελεύθερες επιλογές από τον νόστιμο κατάλογο – χειροποίητες pizza, burgers και άλλα.

Άρωμα Πλατείας
Πλατεία Νέας Σμύρνης, τηλ: 21 0935 7505

Ο πολυχώρος της πλατείας έχει κάτι για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα όμως θα το τιμήσουμε από το πρωί, στον χώρο της καφετέριας με το αναμμένο τζάκι, όταν σερβίρει εκλεκτό brunch με σπέσιαλ πιάτο ημέρας, αλλά και κλασικές επιλογές όπως αλμυρές και γλυκές pancakes, χυμούς, ομελέτες, αυγά μάτια με μπέικον, croque madame και croque monsieur. Οι τιμές των πιάτων του brunch ξεκινούν από 5€. Οι φαν του είδους θα βρούν και αρκετά επιτραπέζια εδώ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v