Τα ωραιότερα brunch τρώγονται βόρεια      

Κροκ μαντάμ, ομελέτες, σάντουιτς και πάσης φύσεως νόστιμα καλούδια στα πιο χορταστικά brunch των Βορείων Προαστίων.
Τα ωραιότερα brunch τρώγονται βόρεια
Big Mouth
Γυφτοπουλου 8, Χαλάνδριτηλ: 21 0681 5505

Στα τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο ή στην αεράτη ταράτσα του, απολαμβάνουμε λαχταριστές γεύσεις τα σαββατοκύριακα, με ποικιλία αυγών (αγαπημένα μας τα μπένεντικτ κι εκείνα με σάλτσα προβολόνε και ψητό μπέικον σε φέτες πολύσπορου ψωμιού), open ή κανονικά σάντουιτς, κροκ μαντάμ, σπιτικές πίτσες και κολασμένα κλαμπ σάντουιτς.

Mr. Peacock
Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0680 0390

Το «παγώνι» του Χαλανδρίου σερβίρει κολασμένες τηγανίτες σε πολλαπλές στρώσεις, νοστιμότατες μπαγκέτες φρέσκες, όπως εκείνη με το προσούτο, λαχταριστά αυγά μάτια σε ποικίλες βερσιόν και αφράτες ομελέτες, με κορυφαία εκείνη με τα λαχανικά. Για τους μερακλήδες παίζουν και μπέργκερ ή πίτσα χειροποίητη.

Big Spoon
Αγίου Ιωάννου 65, Αγία Παρασκευή, τηλ: 21 0601 9405

Στην υπέροχη αυλή του, αλλά και στο ιντάστριαλ εσωτερικό του το all day bar της Αγίας Παρασκευής γεμίζει τα τραπεζάκια με νόστιμα μπραντσο-καλούδια, όπως αυγά σε όλες τις εκδοχές – μάτια, καγιανά, ομελέτα – φρέσκια πίτσα, μπανόφι, αρρωστημένες τηγανίτες με Oreo, πρωινό με αυγά μάτια και δροσερό κατίκι και χορταστικότατα κλαμπ σάντουιτς.

Different Beast
Κασσαβέτη 19, Κηφισιά, τηλ: 21 6700 4556

Τηγανίτες με σιρόπι σφενδάμου, μπέικον και τσίλι τσάτνεϋ, σοκολατένια μπράουνιζ, σαλάτα κινόα με κατσικίσιο τυρί και γλυκοπατάτα, αφράτο μπράουνι με σπιτική μαρμελάδα φράουλα, κέικ μπανάνας με φυστικοβούτυρο, τηγανιτά αυγά με αβοκάντο και πολλά ακόμα καλούδια συγκαταλέγονται στις πιο λαχταριστές επιλογές του… τέρατος.

Penny Lane
Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0680 0217

Τα τραπέζια του μπραντσάδικου του Χαλανδρίου γεμίζουν με κροκ μαντάμ, πίτσες, τηγανίτες σε κάθε εκδοχή, ομελέτες με τραγανό μπέικον, δυναμωτικές σαλάτες και μπέργκερς. Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα street food πιάτα ή το pulled beef brisket, ήτοι μοσχάρι μαγειρεμένο για τέσσερις ώρες συνοδεία σαλάτας coleslaw και τηγανιτής πατάτας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v