Bolivar Beach Bar Restaurant: Κερδίστε ένα τραπέζι για 2!

Το πιο εξωτικό beach bar της Αττικής ενισχύει τον γευστικό του χαρακτήρα και σερβίρει μεσογειακή κουζίνα με γκουρμέ πινελιές.
Bolivar Beach Bar Restaurant: Κερδίστε ένα τραπέζι για 2!

Μας έχει συστήσει – και θα συνεχίσει να το κάνει όλο το καλοκαίρι- μερικούς από τους κορυφαίους Djs διεθνώς, όμως δεν σταματά εκεί. Το Bolivar Beach Bar πέρα από τον μουσικό ενισχύει και τον γευστικό του χαρακτήρα μέσα από μεσογειακές γκουρμέ γεύσεις με θέα θάλασσα.


Στο μενού του βρίσκουμε πιάτα όπως ψητό σολομό μαριναρισμένο με σόγια και μέλι με σαλάτα κινόα, spare ribs σiγοψημένα στους 80 βαθμούς με σως bbq και καπνιστό κάρδαμο, πίτσα chicken bbq, ζυμαρικά Mac and cheese με velveeta τυρί, λιαστή ντομάτα και panko cheese, λαχταριστό επιδόρπιο apple crumble αρωματισμένο με κανέλα και παγωτό βανίλια και πολλά ακόμα που μπορείτε να δείτε εδώ.


Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την απόλυτη γευστική παραθαλάσσια εμπειρία, δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα τραπέζι για δύο άτομα, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, με μενού τριών πιάτων ανά άτομο (σαλάτα, συνοδευτικό/ορεκτικό, κυρίως πιάτο) και ένα ποτήρι κρασί ανά άτομο. 

Και αν είστε τυχεροί/ες, θα βρεθείτε εδώ να απολαμβάνετε το γεύμα σας:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v