Τα πιο επεισοδιακά διαζύγια των celebrities

Μηνύσεις, απιστίες, τσακωμοί, κηδεμονίες και αστρονομικές αποζημιώσεις στα πιο… διάσημα διαζύγια των celebrities.
Τα πιο επεισοδιακά διαζύγια των celebrities
Το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» σπάνια υφίσταται στην περίπτωση των celebrities. Συνήθως τους χωρίζουν ένα σωρό άλλα πράγματα και η συνέχεια δεν είναι και τόσο ήρεμη. Τσακωμοί, μηνύσεις, καυγάδες και ξανά… μανά μηνύσεις αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στα πιο διάσημα ζευγάρια.

Ακολουθούν μερικά από τα πλέον επεισοδιακά διαζύγια των τελευταίων ετών.

Tom Cruise και Katie Holmes (2006-2012)

Το πολύκροτο διαζύγιο του Tom Cruise με την Katie Holmes πέρασε από χίλια κύματα, κατηγορίες, δικαστικές διαμάχες και αρκετή… σαϊεντολογία και για να καταλήξει σε μια διατροφή της τάξης των 40 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως από τον διάσημο ηθοποιό. Ο λόγος; Όπως αποκαλύφθηκε μετά, η Holmes αποφάσισε να χωρίζει με τον τότε σύζυγό της καθώς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η κόρη τους να «μπλέξει» με την σαϊεντολογία.

Πρίγκηπας Κάρολος και Νταϊάνα (1981-1996)

Όλοι πίστευαν σε έναν γάμο βγαλμένο από τα παραμύθια, και έτσι φαινόταν στην αρχή. Όμως τα πράγματα έμελλε να αλλάξουν δραματικά όταν βγήκαν στη φορά οι πρώτες φήμες για τον Κάρολο και την πρώην του Καμίλα με την οποία διατηρούσε εξωσυγυζικές σχέσεις. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από το 1992, όμως έμεναν μαζί για να μεγαλώσουν τα δύο τους παιδιά. Το 1995 η Βασίλισσα τους πίεσε να χωρίσουν αφού ο κόσμος το είχε κάνει βούκινο, και εν τέλει το διαζύγιο ολοκληρώθηκε το 1996 με την Νταϊάνα να χάνει τον τίτλο της «Αυτού εξοχότητος» και να αποκτά 17 εκατομμύρια λίρες αποζημίωση.

Kris Humphries και Kim Kardashian (Αύγουστος 2011- Οκτώβριος 2011)

Όταν οι διαδικασίες για το διαζύγιο κρατούν περισσότερο από τον γάμο, τότε κάτι δεν πάει καλά με το ζευγάρι. Ο γάμος του μπασκετμπολίστα Humphries με την «ζουμερή» reality diva Kardashian έγινε τον Αύγουστο του 2011, όμως 72 ημέρες μετά η Kim έκανε αίτηση για διαζύγιο αναφέροντας «σημαντικές διαφορές» μεταξύ τους. Αν και στην αρχή ο Kris εμφανίστηκε «συντετριμμένος», μερικές ημέρες μετά έστειλε εξώδικο για ακύρωση του γάμου, και όχι διαζύγιο μιας και όπως ανέφερε ο γάμος ήταν απάτη για να ανεβάσει η Kim τα νούμερά της τηλεθέασης. Οι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο στα δικαστήρια, μέχρι το 2013 όταν η Kim έμεινε έγκυος από τον Kanye West και η απόφαση οριστικοποιήθηκε τον Απρίλη του ίδιου έτους.

Pamela Anderson – Rick Salomon (2007- 2008, 2014- 2015)

Έγιναν πραγματάκια στον γάμο της σεξοβόμβας με τον παίκτη του πόκερ Rick Salomon. Παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 2007, όμως ακύρωσαν το γάμο δύο μήνες αργότερα. Μετά ξαναπαντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014, έξι μήνες αργότερα η Pamela έκανε αίτηση διαζυγίου, η οποία αποσύρθηκε μετά τη συμφιλίωση του ζευγαριού, όμως τον Μάιο του 2015 η Pamela κατέθεσε για τρίτη φορά αίτηση και περιοριστικά μέτρα κατά του Rick επικαλούμενη «βίαιη συμπεριφορά» και «φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα». Εν τέλει το διαζύγιο βγήκε, και η ξανθιά που αγαπήσαμε πήρε αποζημίωση 1 εκατομμύριο δολάρια.

Paul McCartney και Heather Mills (2002-2006)

Τέσσερα χρόνια κράτησε ο γάμος του πρώην Σκαθαριού με την Heather Mills, και έληξε αρκετά έντονα. Οι διαδικασίες για τη λύση του ήταν χρονοβόρες, μιας και η Mills κατηγορούσε τον McCartney για ψυχολογική και σωματική κακοποίηση. Στο μεταξύ δημοσιοποιήθηκαν φήμες πως η Mills υπήρξε call girl, και εν τέλει το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2008 με τον δικαστή να εκφράζει αμφιβολίες για την ευστάθεια των ισχυρισμών της και να τις δίνει μόλις 48 εκατομμύρια δολάρια από τα 250 που είχε ζητήσει.

Madonna και Sean Penn (1985-1989)

Τόσο ήρεμος και γαλήνιος ήταν ο γάμος της Madonna με τον διάσημο ηθοποιό, που τα Μέσα της εποχής τους αποκαλούσαν «Poison Penns» και «S&M». Το πρόβλημα ήταν κυρίως ένα: εκείνη αγαπούσε τη δημοσιότητα, εκείνος όχι. Για την ακρίβεια την μισούσε τόσο ώστε να επιτίθεται σε παπαράτσι ανελλιπώς. Επίσης, ο Penn φαίνεται να ζήλευε τρελά την γυναίκα του και σύμφωνα με φήμες είχε γίνει αρκετά βίαιος απέναντί της προς τα τέλη του γάμου του. Μετά από αρκετούς μήνες αλληλοκατηγοριών, το ζευγάρι χώρισε οριστικά το 1989.

Denise Richards και Charlie Sheen (2002-2006)

Οι σχέσεις του Sheen σε γενικές γραμμές δεν είχαν καλή κατάληξη, όμως ο γάμος του με την Richards ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όντας έγκυος στο δεύτερό τους παιδί, κατηγορώντας τον ότι απειλούσε να την σκοτώσει και ήταν εθισμένος στο… πορνό. Εκείνος απάντησε χαρακτηρίζοντάς την ατάλαντη, άνεργη και λυπηρή. Το διαζύγιο βγήκε και οι δύο τους συνέχισαν να παρίστανται στα δικαστήρια μέχρι και το 2008, με αλληλομηνύσεις.

Liza Minelli και David Gest (2002-2003)

Ένα μόλις χρόνο κράτησε ο γάμος της Liza Minelli με τον παραγωγό David Gest και θεωρείται ένας από τους πλέον επεισοδιακούς. O Gest ζήτησε διαζύγιο κατηγορώντας την ότι τον κόλλησε… έρπη επίτηδες. Εκείνη από την πλευρά της τον κατηγόρησε ότι την αρρώσταινε επίτηδες, ότι ήθελε να την δηλητηριάσει κρυφά και ότι την έκανε να ζει στον φόβο, κακοποιώντας την σωματικά. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2007.

Whitney Houston και Bobby Brown (1992 – 2007)

O τοξικός γάμος της μακαρίτισσας Houston με τον τραγουδιστή Bobby Brown κράτησε χρόνια αλλά έληξε αρκετά έντονα και επεισοδιακά το 2007 με τις φήμες να θέλουν τον Brown να την απατά αρκετές φορές, να την κακοποιεί σωματικά σε καθημερινή βάση και να την «βάζει» στα ναρκωτικά. Εθισμός ο οποίος έμελλε να της στοιχίσει τη ζωή.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v