Τα πιο ιδιαίτερα και οικονομικά set menu του Dine Athens

Απολαμβάνουμε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, σε νορμάλ τιμές, μέσα από οκτώ σετ μενού στο πλαίσιο του Dine Athens.
Τα πιο ιδιαίτερα και οικονομικά set menu του Dine Athens
Σετ μενού για κάθε βαλάντιο και γούστο και ταυτόχρονα μια ευκαιρία για γαστρονομικό ταξίδι στης κουζίνες των εστιατορίων της Αθήνας.

Αυτό είναι το concept του Dine Athens, το οποίο μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τους σεφ και τα εστιατόρια της Αθήνας, χωρίς να ξοδέψουμε πολλά.

Φέτος συμμετέχουν 120 εστιατόρια – δείτε τα εδώ – τα οποία για τις ανάγκες του πρότζεκτ δημιούργησαν ωραιότατα σετ μενού. Από αυτά εμείς ξεχωρίσαμε μερικά για τους… ουρανίσκους σας μόνο.

Σημειώστε πως αν κάνετε κράτηση με κάρτες της Alpha Band έχετε κατά 10% χαμηλότερες τιμές στα μενού.

Μενού με 15€


Arteon Garden
Αγίου Ιωάννου 100, Αγ. Παρασκευή, τηλ: 21 0600 6004



Μαστέλλο Χίου σχάρας με μαστίχα και εσπεριδοειδή, Σαλάτα Μάνης με λιαστή ντομάτα και ριζότο λαχανικών με μέντα είναι μερικά από τα πιάτα που προτείνει στο σετ μενού του το εστιατόριο της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ. 

Da Nonna
Ομήρου 24, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0683 0009



Η χαλανδριώτικη τρατορία ετοίμασε ένα ιταλικό μενού με πιάτα όπως σαλάτα rucola al parmigiano, μανιτάρια με κρέμα τρούφας και λιγκουίνι με πέστο βασιλικού.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ. 

Indi Go
Κωνσταντινουπόλεως 15, Γλυφάδα, τηλ: 21 0968 0643



Ένα πικάντικο ταξίδι στην Ινδία με φιλέτο ψαριού μαριναρισμένο σε αυγό και καβουρόψιχα, κοτόπουλο Τίκα Μασάλα και Γκουλάπ Τζαμούν ήτοι παραδοσιακό γλυκό με καραμέλα, τηγανισμένο σε ινδικό βούτυρο προσφέρει το έθνικ εστιατόριο της Γλυφάδας.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ

Λούτσος
Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 72-76, Βούλα, τηλ: 21 1411 2444



Το μοντέρνο ψαροφαγείο της Βούλας προτείνει ένα θαλασσινό μενού με κλασσική ψαρόσουπα, μους λευκού ταραμά με κρίταμο και αυγά χελιδονόψαρου, ριζότο γαρίδας με κρέμα ελληνικών τυριών και μους λεμονιού.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ

Μενού με 30€


Acropolis Ami Roof Garden
Ήρας 10, Αθήνα, τηλ: 21 0922 0810



Μοντέρνες γεύσεις ελληνικής κουζίνας με θέα Ακρόπολη προσφέρει το εστιατόριο του Best Western Acropolis Ami με επιλογές όπως μπρουσκέτα µε χειροποίητη µαρµελάδα από τοµατίνια, ρόκα και κίτρινο τυρί, σαλάτα µε µήλο και καρύδια, τσιπούρα µε βραστά λαχανικά και μπακλαβά με παγωτό βανίλια.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ

Balcony
Βεΐκου 1, Κουκάκι, τηλ: 21 1411 8437



Στο μπαλκόνι ενός υπέροχου νεοκλασσικού στη Βεΐκου θα απολαύσουμε μεταξύ άλλων κατσικίσιο φρέσκο τυρί «Ερίφι» παναρισµένo σε ηλιόσπορο και γύρη µε µαρµελάδα πατζαριού και τζίντζερ, σαλάτα µε ρίζες, άγρια χόρτα και κεχρί λιναρόσπορο, μάγουλα µαύρου χοίρου στην γάστρα με κυδώνια και σιτάρι και μιλφέϊγ κανταΐφι µε κρέµα σαλέπι και ποσέ αχλάδι.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ.

7 Food Sins
Πλ. Φιλόμουσου Εταιρίας 1, Πλάκα, τηλ: 21 0701 1108



Η πρώτη gastro-pub της Αθήνας μας ωθεί στην… αμαρτία με σετ μενού που περιλαμβάνει σαλάτα με ντοματίνια βελανίδια, χαρουπόντακο και ξύγαλο, ριζότο με καπνιστές γαρίδες και κρέμα από ψημένο λεμόνι, χοιρινό μπούτι με αγκινάρα και τσάντεϊ δαμάσκηνο και επιδόρπιο μισοψημένης σοκολάτας με παγωτό φυστίκι Σικελίας.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ.

Μενού με 60€


Coocovaya
Χατζηγιάννη Μέξη 2, τηλ: 21 0723 5005



Ούτε ένας ούτε δύο αλλά… πέντε σεφ βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του εστιατορίου στο Hilton το σετ μενού του οποίου περιλαμβάνει wine pairing με κάθε πιάτο και γεύσεις όπως tερίνα από συκωτάκια πουλιών, κρασί Porto και σάλτσα παντζάρι – βανίλια, απάκι στη σχάρα µε πουρέ καρότου, φασόλια και σαλάτα και λαβράκι στη στάχτη τυλιχτό σε λάχανο µε µαύρο ρύζι και µυρωδικά εποχής.

Δείτε το μενού εδώ και κλείστε θέση εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v