Τα απόλυτα αξεσουάρ για «καθωσπρέπει» άνδρες

Χρυσά ρολόγια, χειροποίητες μεταξωτές γραβάτες, μαντήλια και λοιπά high class αξεσουάρ για τον άνδρα που θέλει να αποπνέει κύρος και στιλ.
Τα απόλυτα αξεσουάρ για «καθωσπρέπει» άνδρες

Μανικετόκουμπα

Επέστρεψαν στη μόδα και σφραγίζουν το ανδρικό στυλ, για όσους θέλουν να… κουμπώσουν το look τους σε συνδυασμό με ένα ωραίο σακάκι. Δείτε μερικές επιλογές σε ατσάλι και χρυσό εδώ ή κάτι πιο casual εδώ.

Μαντήλι λαιμού

Ακόμα μια δυναμική επιστροφή που μπορεί να απογειώσει το ανδρικό στιλ. Τα μαντήλια δεν είναι μόνο για τις γυναίκες. Δίνουν την τελευταία πινελιά σε κάθε ανδρική εμφάνιση, κάνοντάς τη κομψή και chic. Δείτε εδώ μερικές επιλογές από τις φίρμες Boss, Guy Laroce και Barbour

Γάντια

Ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια είναι η επιτομή του φθινοπωρινού στιλ για τον άνδρα, ενώ είναι απαραίτητα για τις ημέρες που το κρύο είναι τσουχτερό. Δείτε εδώ μια σούπερ πρόταση από την Guy Laroche σε μαύρο χρώμα. 

Γραβάτα

Δείχνει το γούστο, την προσωπικότητα, τη διάθεση και το κύρος ενός άνδρα. Επιλογές υφασμάτων υπάρχουν, όμως το μετάξι είναι αξεπέραστο για κάθε εποχή σε επίσημες εμφανίσεις και δε θα πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Προτιμήστε μια χειροποίητη, όπως αυτές εδώ του Οίκου Κύδος. 

Μαντήλι κουστουμιού

Διαχρονικά συνδεδεμένο με το καλό ντύσιμο, το μαντήλι που μπαίνει στην τσέπη του σακακιού, η «ποσέτ» δίνει κύρος και μπορεί να φορεθεί και σε casual εμφανίσεις. Δείτε μερικές κορυφαίες επιλογές σε στιλ εδώ.

Clip χαρτονομισμάτων

Αν είστε από αυτούς που δεν συνηθίζουν να χρησιμοποιούν πορτοφόλι, ένα clip για χαρτονομίσματα είναι ό,τι πρέπει. Δείτε εδώ μερικές στιλάτες επιλογές. 

Ρολόι

Απαραίτητο για κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του και το στιλ του. Στο ρολόι δεν χωρούν συμβιβασμοί και αξίζει να επενδύσετε σε αυτό. Δείτε εδώ μερικές από τις κορυφαίες επιλογές σε Rolex, Patek Philippe, Tag Heurer και άλλα. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v