10 γεύσεις καφέ Nespresso, για κάθε στιγμή της μέρας

Ταιριάξτε για κάθε στιγμή της ημέρα σας εκλεκτές ποικιλίες καφέ Nespresso & ανακαλύψτε τις συλλογές καφέ Variations Limited Edition.
10 γεύσεις καφέ Nespresso, για κάθε στιγμή της μέρας

Καφές εσπρεσσο. Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε ανάγκη την κούπα μας για να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα… και ίσως μετά ακόμα μία κούπα καφέ. Είναι η καθόλου ένοχη απόλαυση που μπορεί να συνοδεύσει κάθε στιγμή της μέρας μας. Πόσο μάλλον, όταν μπορούμε να συνδυάσουμε κάθε ώρα με μία διαφορετική ποικιλία, άρωμα και γεύση, από την τεράστια γκάμα που προσφέρει η Nespresso. Τι θα πιούμε, λοιπόν, σήμερα;



Για το πρωί…
…κάτι έντονο. Ένας δυναμικός ristretto ή espresso στο πόδι πριν βγούμε από το σπίτι. Μήπως να δοκιμάσουμε τον τολμηρό Kazaar, για να ανοίξουν τα μάτια μας με την ένταση και τις ιδιαίτερες νότες πιπεριού; Για τους λάτρεις των πιο έθνικ γεύσεων, ο Indriya from India, με την πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα και το άρωμα μπαχαρικών θα δώσει άλλον αέρα στο πρωινό ταξιδάκι προς την δουλειά. Αν, πάλι, οι προτιμήσεις σας τείνουν προς κάτι πιο γλυκό, ο Arpeggio είναι ό,τι πρέπει για εσάς, με νότες από κακάο χωρίς να θυσιάζει την έντονη γεύση του. Και για τους πιστούς οπαδούς ενός πιο ισορροπημένου ροφήματος, ο Livanto, είστε σε εσπρεσσάκι, είτε σε έναν πιο ήπιο cappuccino, μας βοηθά να ξεκινήσουμε την μέρα με γεύση… καραμέλας!

Το απόγευμα;
Διάλειμμα από τις δουλειές ή ένα καφεδάκι μετά το φαγητό· όπως και να ‘χει, χρειαζόμαστε μια γεύση που θα μας φέρει ένα χαμόγελο. Κι εδώ είναι που επιλέγουμε μία από τις ποικιλίες Variations Limited Edition, απολαμβάνοντας έναν ωραίο απογευματινό cappuccino. Μια κρεμώδης κούπα Caramelito, που θυμίζει την καραμέλα toffee, ή ο Ciocattino, που παντρεύει την καλοψημένη γεύση καραμέλας του Livanto με τις νότες πικρής σοκολάτας. Η για κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, φτιάχνοντας έναν ζεστό Ciocco Ginger, για ένα μοναδικό μείγμα σοκολάτας και πικάντικου ginger.

Κι ένα βραδινό καφεδάκι;
Καφές το βράδυ; Γιατί όχι; Αρπάζουμε μια από τις κάψουλες καφέ Decaffeinato, και κλείνουμε την μέρα μας με υπέροχες μυρωδιές. Απολαμβάνουμε έναν ζεστό Vivalto Lungo Decaffeinato, που συνδυάζει τις λεπτές μυρωδιές ξύλου, γλυκών δημητριακών και λουλουδιών. Εναλλακτικά, για μια γλυκιά βραδινή νοστιμιά, επιλέγουμε Volluto decaffeinato, με την φοβερή γεύση μπισκότου και φρούτων. Βέβαια, αν η βραδιά σας προβλέπεται μεγάλη, δεν αρνούμαστε την πολύτιμη καφεΐνη, και πίνουμε έναν lungo Bukeela ka Ethiopia, με πιο λεπτή γεύση και άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμιού και κρίνου!

Όλες αυτές, αλλά και γεύσεις για κάθε πιθανό γούστο – και, φυσικά, την δική σας μηχανή εσπρεσσο της Nespresso, μπορείτε να προμηθευτείτε σε μία από τις τρεις Nespresso Boutiques της Αθήνας, όπως και σε αυτήν της Θεσσαλονίκης, καθώς και στα δεκάδες καταστήματα που συνεργάζονται με την Nespresso. Εντοπίστε το πιο κοντινό σε εσάς εδώ, και κατεβάστε την εφαρμογή Nespresso για iPhone και Android εδώ!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v