Μύρισε Χριστούγεννα στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Τα αγαπημένα μας Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης μας ετοίμασαν τις πιο γλυκές προτάσεις ειδικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Μύρισε Χριστούγεννα στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης
Με εορταστική διάθεση, ζεστασιά και φιλοξενία, τα καταστήματα των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης σας προσκαλούν να γευτείτε τις γλυκές προτάσεις που έχουν ετοιμάσει ειδικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης σας περιμένουν να ταξιδέψετε στις γευστικές διαδρομές της Μικρά Ασίας με τα πλούσια αρώματα και τις παραδοσιακές γιορτινές συνταγές που αποτελούν για 4η γενιά συνώνυμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής, κερδίζοντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.



Μοναδικής αισθητικής συλλεκτικές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες γεμάτες με μυρωδάτα μελομακάρονα και τραγανούς κουραμπιέδες φτιαγμένους με φρέσκο βούτυρο, καθώς και η βασιλόπιτα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, σοκολάτας υγείας ή άχνη ζάχαρη, θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας.





Επισκεφθείτε τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και το νέο κατάστημα στα Νότια Προάστια, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 67, όπου τα ανοιχτά παρασκευαστήρια και οι έμπειροι ζαχαροπλάστες, θα σας χαρίσουν μια απολαυστική εμπειρία γεύσεων με ιστορία από το 1920 και θα σας ευχηθούν «Γλυκές Γιορτές!» υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικων μελωδιών που θα ικανοποιήσουν και τις πέντε αισθήσεις σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v