15 γελοία (αλλά πανάκριβα) καλοκαιρινά παιχνίδια

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με δεκαπέντε άκρως γελοία και εξωφρενικά πανάκριβα καλοκαιρινά gadgets για γέλια και για κλάματα.
15 γελοία (αλλά πανάκριβα) καλοκαιρινά παιχνίδια
Θα πρέπει να είστε υπερβολικά πλούσιοι για να αγοράσετε τα παρακάτω καλοκαιρινά gadgets. Ή υπερβολικά… παράφρονες, μιας και η εκκεντρικότητα είναι η πιο light λέξη που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την φύση των κάθε-άλλο-παρά-χρηστικών-και-καθημερινών αντικειμένων που ακολουθούν, σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για καλοκαιρινά γέλια και για εμπορικά κλάματα.

Καλάμια ψησίματος

Τα καλαμάκια που αντί να ψαρεύουν μικρούς ροφούς χρησιμεύουν στο να ψήνουν λουκάνικα και marshmallows πάνω από τη φωτιά είναι προφανώς μεγάλη ευκαιρία, αφού στοιχίζουν μόλις 119,95$ το σετ των τεσσάρων.

Ηλεκτρικά πατίνια

Τι πιο διασκεδαστικό (και κιτς) να κάνετε αυτό το καλοκαίρι, παρά να πατινάρετε με αυτά τα «τέρατα» του βιομηχανικού design στις παραλιακές περαντζάδες; Θα σας στοιχίσουν μόλις 700 δολάρια, και όλους σας τους φίλους.

Φουσκωτό επιτραπέζιο

Το αντίστοιχο απλό επιτραπέζιο στοιχίζει γύρω στα 20 ευρώ. Αυτό εδώ όμως, στοιχίζει μόλις… εκατό φορές ακριβότερα, απλώς και μόνο επειδή είναι φουσκωτό. Αγοράστε το με την ελπίδα να μην… κάνει μπαμ στην αμμουδιά.

Η ανθρώπινη μπάλα του bowling

Έχετε 5.500 δολάρια εύκαιρα; Γιατί να μην τα επενδύσετε σε σίγουρα πράγματα, όπως αυτό εδώ το παιχνίδι, στο οποίο γίνεστε εσείς οι ίδιοι μπάλα του bowling και σπρώχνετε την «φούσκα» προς τις κορίνες για να κάνετε ένα γιγάντιο strike. Το καλύτερο(;) είναι πως το παιχνίδι περιέχει μόνο μία μπάλα, επομένως δεν έχετε να ανησυχείτε για ανταγωνισμό. Θα παίζετε μόνοι σας.

Το βαρκάκι-μπάρμπεκιου

Θέλετε φουσκωτό βαρκάκι για να κάνετε θαλάσσιες βόλτες με την παρέα σας. Θέλετε όμως και εγκαταστάσεις barbecue για να ψήνετε κατευθείαν τις ζαργάνες που θα πιάνετε. Κανένα πρόβλημα: το φουσκωτό barbecue μπορεί να γίνει δικό σας με 50.000 δολάρια.

Πατάκι θαλάσσης

Για ένα… θεϊκό καλοκαίρι, δώστε 1.000 δολάρια και θα έχετε αυτό το φουσκωτό πατάκι-θαύμα που σας επιτρέπει να περπατήσετε πάνω στο νερό.

Φουσκωτό water park

Τι; Εσείς να περιμένετε στην ουρά για μια βουτιά στις νεροτσουλήθρες; Όχι βέβαια. Σαφώς και θα δώσετε 7.999,99 δολάρια, ήτοι το ετήσιο εισόδημα του μέσου Έλληνα, για να έχετε την δική σας φουσκωτή τσουλήθρα.

Φουσκωτός στρατιωτικός στίβος

Αυτό το φουσκωτό δημιούργημα έχει μήκος 26 μέτρων και αποτελεί το ιδανικό βοήθημα για τις καλοκαιρινές σας προπονήσεις, αν σας χαρακτηρίζει η στρατιωτική πειθαρχία, και το πολύ κακό γούστο επίσης. Στοιχίζει μόλις 12.500 δολάρια.

Πλωτή «κούνια»

Τι να το κάνει κανείς το δέντρο, όταν μπορεί να κρέμεται από ένα σχοινί πάνω από τη θάλασσα, αρκεί να έχει και δυο-τρεις φίλους για αντίβαρο στο πίσω μέρος του φουσκωτού εκτρώματός του; Για να αιωρηθείτε άσκοπα πάνω από το νερό, θα χρειαστεί να πληρώσετε 3.800 δολάρια.

Ιπτάμενο σκάφος

Επιτέλους τελειώσαμε με τα «ψιλικά»: Να ένα εξάρτημα που τα έχει τα λεφτά του, αλλά αξίζει κάθε σέντσι του: Ένα ιπτάμενο «βαρκάκι» για να φτάσετε στο ΚΑΠΕ στο πιτς φιτίλι. Στοιχίζει 190.000 δολάρια.

Υποβρύχιο-φάλαινα

Το διθέσιο υποβρύχιο σε σχήμα φάλαινας μπορεί να μπαινοβγαίνει στο νερό και να αναπηδά ακριβώς όπως ένα κήτος. Για να νιώσετε σαν τον Ιωνά, αρκεί να έχετε 100.000 δολάρια και πολύ καλοκαιρινό χρόνο για χάσιμο.

Κλασικό παγωτατζίδικο

Παράγει πάνω από 200 κιλά πάγου, τον οποίο μπορείτε να βάλετε σε χωνάκι και να περιχύσετε με σιρόπια γεύσεων. Και να αισθανθείτε σε κάθε «γλειψιά» περηφάνια για την επένδυση των 4.000 δολαρίων που κάνατε.

Ηλεκτρικό μονόκυκλο

Στην παραπάνω φωτογραφία δεν υπάρχει άνθρωπος-μοντέλο, γιατί απλώς δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο cool θα δείχνει κανείς καθισμένος σε αυτό το πρωτοποριακό όχημα. Για να το διαπιστώσετε, θα πρέπει να πληρώσετε 13.000 καλοξοδευμένα δολάρια.

Το αυτόματο jet ski

Δεν χρειάζεται να έχετε παρέα για να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας θαλάσσιο σπορ. Αυτό το βαρκάκι, που δίνει στον σκιέρ τη δυνατότητα να το ελέγχει, ώστε στην πραγματικότητα να… τραβά τον εαυτό του, θα σας λύσει (περίπου) τα χέρια. Η τιμή του είναι 17.000 δολάρια.

Το προσωπικό σας υποβρύχιο

Υποβρύχιες βόλτες, ανακαλύψεις, κοράλλια, ύφαλοι, ψαράκια, ο θαυμαστός κόσμος του βυθού: Για να τα γνωρίσετε όλα αυτά, έχετε τις εξής επιλογές: Αυτό εδώ το προσωπικό υποβρύχιο και τα ντοκιμαντέρ του Κουστώ. Απλώς να σας ενημερώσουμε ότι το πρώτο στοιχίζει 2 εκατομμύρια δολάρια ενώ η δεύτερη λύση βρίσκεται δωρεάν στο Youtube.

Πηγή: Huffington Post 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v