6 gadgets για… χαρούμενο γραφείο

Μεταμορφώστε το γραφείο σας από έναν άχαρο, ατημέλητο χώρο, σε ένα ευχάριστο και χρηστικό περιβάλλον, με πρωτότυπα gadgets που σας βοηθούν να βάλετε τάξη και χρώμα στον εργασιακό σας χώρο.
6 gadgets για… χαρούμενο γραφείο
Ένας ευχάριστος εργασιακός χώρος είναι ένας ευτυχισμένος εργασιακός χώρος. Λίγο χρώμα, λίγη τεχνολογία, λίγη χρηστική πρωτοτυπία και αρκετή φαντασία που δένει όλα τα παραπάνω μπορούν να κάνουν την διαφορά, και να σας φτιάξουν τη μέρα.

Την επόμενη φορά που θα φτάσετε Δευτέρα πρωί στο γραφείο και θα καταραστείτε την στιγμή που αναγκαστήκατε να κλειστείτε στο γκρίζο του περιβάλλον, θυμηθείτε ότι με λίγα –ή και πολλά- χρήματα, μπορείτε να αλλάξετε την «απόχρωση» της εργασιακής σας διάθεσης. Κάνουμε την αρχή με 6 ευφάνταστες προτάσεις από ελληνικά gadget stores.


*Χρωματιστή βάση για "τάξη" 
Τέλος στην ακαταστασία του χώρου σας με μια πρακτική, απλή και όμορφη λύση: Τακτοποιήστε τα καλώδια ρεύματος, των φορτιστών και των τηλεφώνων, που κρέμονται και «μπερδεύονται στα πόδια σας», χρησιμοποιώντας αυτή την ελαστική αλλά «στερεή» βάση καλωδίων – διατίθεται και σε άλλα χρώματα. Τιμή: 21€» - αγοράστε την online από το Z-mall.gr


*«Αυτόματα»… γλαστράκια 
Φυτέψτε μπαχαρικά, φρούτα, λαχανικά, λουλούδια και οτιδήποτε άλλο χωρά μέσα στο Growing Machine (γλαστράκι αυτόματου ποτίσματος και φροντίδας) και δείτε τα να μεγαλώνουν και να ομορφαίνουν το γραφείο σας, γεμίζοντάς το ευχάριστες μυρωδιές και με γεύση από φύση. Αρκεί να φυτέψετε τους σπόρους, να τους ποτίσετε και να τους καλύψετε με τα ειδικά πλαστικά καπάκια, και το gadget αναλαμβάνει όλα τα άλλα χάρη στο microjet της συσκευής που παρέχει οξυγονωμένο νερό και θρεπτικά συστατικά στα φυτά. Σημείωση: Χρειάζεται αντάπτορα μετατροπής αγγλικής πρίζας σε ελληνική. Τιμή: 44,90€ - αγοράστε το online από το Z-mall.gr.
 

*Ρολόι γραφείου Qube
Το όμορφο αυτό ρολόι γραφείου με το minimal design διαθέτει ένα πρωτότυπο εφέ: Τα νούμερα εμφανίζονται μόνο όταν… έρχεται η ώρα τους – όταν δηλαδή οι δείκτες του ρολογιού περνάνε από πάνω τους. Με λίγα λόγια, το έχετε στο γραφείο σας και περιμένετε ο δείκτης να περάσει από την… λήξη της βάρδιας. Διατίθεται σε λευκό, μαύρο και κόκκινο – τιμή: 19,95€. Αποκτήστε το online από το Ouaou.gr


*Multi Dexx
Πρόκειται για ηχείο υπολογιστή που ταυτόχρονα αποτελεί σταθμό εργασίας και διαθέτει 3 θύρες USB. Φυλάξτε τα USB sticks σας, τα στυλό και τα μολύβια, το σελοτέιπ (περιλαμβάνεται στην βάση), και συνδέστε το gadget με mp3, iPod, μικρόφωνο και ακουστικά. Με 1 έτος εγγύηση – τιμή: 14€. Αγοράστε το online από το Gadget-4all.gr.  



*Multi Mouse pad 
Όλα σε ένα, και στην κορφή… το ποντίκι σας: Χρηστικός συνδυασμός mousepad με cardreader / writer, 3 θύρες USB hub, κομπιουτεράκι και θερμόμετρο. Με μια συσκευή επέκτασης καρτών μνήμης, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα USB sticks σας, και να κάνετε την αποθήκευση αρχείων στον υπολογιστή ακόμη πιο εύκολη. Υποστηρίζει επίσης τις πιο κοινές κάρτες μνήμης: SD/MMC, MS, SMC/XD, SDHC και είναι συμβατό με Windows Seven/VISTA/XP/2000. Διαθέτει εγγύηση 2 ετών και στοιχίζει 29€ - αποκτήστε το online από το Gadget-4all.gr.  

*USB μίνι-σκουπάκι 
Σκουπάκι USB, που κάνει και την… βρόμικη δουλειά του καθαρισμού του πληκτρολογίου σας. Αν δεν το ξέρετε, σας το λέμε εμπιστευτικά: Το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας είναι ένα από τα πιο βρόμικα αντικείμενα που αγγίζετε στην καθημερινότητά σας. Με αυτό το gadget μπορείτε να το καθαρίσετε, με την βοήθεια μίνι λάμπας led και βούρτσας με κοντή τρίχα και λειτουργία turbo. Τιμή: 11,99€ - αγοράστε το online από το G-store.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v