ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

«Πέντε Σιωπές» στον Πίσω Χώρο του Θεάτρου Κάτω απ’ τη Γέφυρα

Οι «Πέντε Σιωπές» της Σίλα Στίβενσον, σε μια «πρόταση» του Κοραή Δαμάτη, παρουσιάζονται κάθε σαββατοκύριακο για 10 παραστάσεις στον Πίσω Χώρο του Θεάτρου Κάτω απ’ τη Γέφυρα.

 «Πέντε Σιωπές» στον Πίσω Χώρο του Θεάτρου Κάτω απ’ τη Γέφυρα

«Πέντε σιωπές. Δέκα. Εκατό σιωπές. Χίλιες. Στη φασαρία των δρόμων, στων σπιτιών τις συνευρέσεις, στα φωτισμένα γήπεδα των συναυλιών… αφουγκράζεσαι τον ήχο της σιωπής. Παντού. Εκκωφαντική σιωπή, όπως κι ο φόβος που την γεννάει. Ναι. Φοβάσαι. Φοβάσαι να μιλήσεις αληθινά για σένα. Φοβάσαι να ακούσεις τον άλλον. Φοβάσαι να καταγγείλεις. Φόβος. Απ’ την οικογένεια, απ’ το Σχολείο, απ’ το Κράτος, απ’ τη Θρησκεία, απ’ τα Μέσα Επικοινωνίας, απ’ την Πολιτική, απ’ τις Ιδεολογίες. Φόβος.

»Η βασική αιτία της σιωπής. Κονταίνει τους ανθρώπους τόσο φόβος, αδειάζει τα βλέμματα, μικραίνει τις κινήσεις, κι αρχίζουν ψιθυρίσματα και λειψές ανάσες κι άρρωστες ζωές. Ναι. Ο φόβος γέμισε το δωμάτιο, γέμισε τον κόσμο όλο… Η ώρα της σιωπής. Για πόσο θα αφήσουμε να μας φοβίζει αυτός ο φόβος;»

«Μια οικογένεια… Τέσσερις σιωπές. Και μία πέμπτη… Η δική σου», αναφέρει το δελτίο τύπου της παράστασης.

Συντελεστές:
Παίζουν: Νίκος Δαφνής, Κων/να Σαραντοπούλου,
Δανάη Καλαχώρα, Μαρία Χριστοδούλου
Μεταφραση : Ελένη Ρεπούσκου

Φόρμα συμμετοχής

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τις 16 και 17 Δεκεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ στις 15/12 και θα ενημερωθούν με email.

Σημειώσεις

* Υποχρεωτικά πεδία
Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό εγγράφεστε στη λίστα παραληπτών των newsletter του In2life.gr. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, πατήστε εδώ ακυρώστε τη διαδικασία και επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του In2life.
Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία θα τα μεταχειριστούμε με τους κανόνες εμπιστευτικότητας και δεν θα δημοσιοποιηθούν σε κανέναν χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή σας.

Κερδίζουν προσκλήσεις

9/12:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ

10/12:
ΑΝΝΑ ΦΑΜΕΛΗ
ΝΙΚΟΣ ΤΕΛΑΛΙΔΗΣ

SPONSORED LINKS

"Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας."

Άλβιν Τόφλερ

  • 1282 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μιχαήλ Η'
    1922 - Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

© 2002-2017 MEDIA2DAY