Alicia Marquez & Ramon Martines y Grupo

Δύο σπουδαίοι χορευτές και μεγάλες προσωπικότητες του Flamenco έρχονται με το εξαιρετικό συγκρότημά τους για τέσσερις εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Alicia Marquez & Ramon Martines y Grupo

Με αμέτρητες διακρίσεις σε όλο τον κόσμο, η Alicia Márquez ανήκει στις …υπερδυνάμεις (!) του Flamenco.  Γεννημένη το 1972, υπήρξε αγαπημένη μαθήτρια της “maestra” Matilde Coral και σήμερα είναι μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές χορεύτριες της μεγάλης σχολής της Σεβίλλης. Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίους χορογράφους όπως οι Mario Maya, Carlos Saura και Fernando Romero, ενώ τώρα κάνει solo καριέρα. Παράλληλα διευθύνει και δική της σχολή χορού στην γενέτειρά της τη Σεβίλλη. Η Alicia Márquez είναι απλά μία από τις καλύτερες χορεύτριες του Flamenco και από τις ιέρειες του χορού αυτού! 

Μαζί της ο απαράμιλλος χορευτής Ramón Martinez.  Ο γεννημένος στη Μάλαγα Martinez αποφοίτησε με διακρίσεις από το Conservatorio Superior de Danza Española. Μεταξύ των δασκάλων του ήταν η Matilde Coral, ο Manolo Marín και η Eva la Yerbabuena. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του έχει λάβει σημαντικά βραβεία (Διαγωνισμό Χορού Peña Flamenca Torre del Cante το 1992,  στο Εθνικό Διαγωνισμό της La Perla de Cádiz το 2003 και το Dora Mayor το 2007). Έχει μοιραστεί την σκηνή με τις Maria Pagés, Cristina Hoyos και τον Paco Peña περιοδεύοντας μαζί τους ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται μόνιμα με τον κορυφαίο Israel Galvan. Με την Alicia Marquez συνεργάζονται και στην σχολή στην Σεβίλλη, αλλά έχουν φτιάξει την Compania  Flamenca Alicia Márquez & Ramón Martinez και εμφανίζονται σε μεγάλα Φεστιβάλ της Ισπανίας αλλά και όλου του κόσμου.

Δύο σπουδαίοι χορευτές και μεγάλες προσωπικότητες του Flamenco έρχονται με το εξαιρετικό συγκρότημά τους για τέσσερις εμφανίσεις στην φιλόξενη σκηνή του Half Note Jazz Club. H μεγάλη Alicia Márquez με τον εκρηκτικό Ramón Martinez, μεταφέρουν την αρμονική τους συνεργασία απ’ τις σκηνές του κόσμου, στην σκηνή του Half Note, μετατρέποντάς την σ’ ένα υψηλότατου επιπέδου tablao και παρουσιάζουν σε απόσταση αναπνοής,  το πάθος και την μαγεία του αυθεντικού  Ανδαλουσιάνικου  Flamenco puro.

Alicia Márquez :   χορός

Ramón Martinez : χορός

Miguel Picuo:       φωνητικά

Roque Acevedo:  κιθάρα

Info:

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
*** την Δευτέρα 4/12 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες
για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές
Προπώληση: viva.gr, 11 876, artinfo.gr, Media Markt, Seven Spots,
Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v