ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Mall: Φρέσκια θεατρική ματιά στο Επί Κολωνώ

Η παράσταση “Mall” από την ομάδα Neverlanders αποτελεί επιλογή του Επί Κολωνώ από το φετινό Off Off Athens Festival που διοργανώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Mall: Φρέσκια θεατρική ματιά στο Επί Κολωνώ

To “Mall” του Αναστάση Πινακουλάκη, με τον Λάζαρο Βαρτάνη στο ρόλο του Χρήστου Λαζάρου, ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεών του την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 έχοντας αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια κοινού και κριτικών. Απομένουν 4 τελευταίες παραστάσεις, Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 19.00.

Υπόθεση: Μετά από την κήρυξη αγνοούμενου ενός 9χρονου αγοριού από εμπορικό κατάστημα της Αθήνας, ο Χρήστος Λαζάρου, υπάλληλος του “Neverland”, εμφανίζεται ως αυτόπτης μάρτυρας στο αστυνομικό τμήμα. Η μαρτυρία του τον οδηγεί αυτόματα στον ανακριτή και καταδικάζεται σχεδόν αμέσως για έγκλημα πρώτου βαθμού. Παραμένει όμως ζητούμενο της ανακριτικής διαδικασίας κι αναπάντητο ερώτημα της Κοινής Γνώμης, με ποιον τρόπο έφυγε το 9χρονο αγόρι από το Mall και που βρίσκεται αυτή την στιγμή αφού οι κάμερες ασφαλείας δεν αποτελούν τεκμήριο της ομολογίας του φερόμενου ως δράστη.

Λίγα λόγια το έργο:
Το Mall γράφτηκε με αφορμή το πραγματικό γεγονός της απόπειρας απαγωγής ενός ανήλικου κοριτσιού από εμπορικό κατάστημα. Το γεγονός μεταποιείται δραματουργικά με τον δράση να εκθέτει τα κίνητρά του για την απαγωγή. Το Mall εντάσσεται στην "πικρή τριλογία του Νεοφασισμού" μία σειρά μονολογικών έργων με ήρωες εγκληματίες του 21ου αιώνα.Συντελεστές:
Ερμηνεύει ο Λάζαρος Βαρτάνης
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Αναστάσης Πινακουλάκης
Βοηθός σκηνοθέτη-Διαμόρφωση σκηνικού χώρου: Έφη Γκαραβέλα
Επιμέλεια κίνησης: Κορίνα Κόκκαλη
Φωτισμοί: Ευγενία Μακαντάση
Φωτογραφίες-τρέιλερ: Πάτροκλος Σκαφιδάς

Νικητές:

ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΝΕΤΟΥ
ΓΩΓΩ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΤΣΑΣ

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY