Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά, με πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες τους Κώστα Γάκη, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνο Μπιμπή.
Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα
Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα ΙΔΕΑ μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζει στο θέατρο Άλφα - Ιδέα.

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Θ.Ο.Κ) και κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας. Συμμετείχε επίσης στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαίξπηρ στη Σερβία, στο Φεστιβάλ Folia '16, στην Πορτογαλία, στο Festival de Teatro Clasico MX στο Μεξικό καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Δύο ηθοποιοί παίζουν όλους τους ρόλους του έργου, με χιούμορ και συγκίνηση, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Ερμηνεύουν, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, η Αθηνά Μουστάκα, και συμμετέχει ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και "παρεμβαίνοντας" σε κρίσιμες στιγμές του έργου...

Συντελεστές
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία - Διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κων/νος Μπιμπής
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος
Live Μουσική: Κώστας Γάκης
Σκηνικά - Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη
Βοηθός Σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Δ/νση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης
Παραγωγή: K2L ΑΛΦΑ-ΙΔΕΑ Ε.Ε.

Θέατρο Άλφα.Ιδέα
28ης Οκτωβρίου 37, κέντρο, τηλ.: 21 0523 8742
Πρεμιέρα: Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Κάθε Τετάρτη στις 19.00

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση από Viva.gr και από ταμείο θεάτρου: 10 ευρώ
Ημέρα Παράστασης γενική είσοδος: 15 ευρώ
Ημέρα Παράστασης μειωμένο (Φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ): 12 ευρώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v