Ο Έρωτας χορεύει τανγκό στο Παλλάς

Τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
Ο Έρωτας χορεύει τανγκό στο Παλλάς
Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros» και στο Ηρώδειο με το «Tango por Piazzola», 

Μια μέρα μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο έρωτας δε σταματά να γιορτάζει, αλλά μεταμορφώνεται, γίνεται …χορός!

11 ζευγάρια ριγούν, υμνούν το μυστήριο του έρωτα και χορεύοντας διηγούνται τη δική τους ιστορία σε μια μαγική παράσταση, με αντιφατικά συναισθήματα, καμιά φορά παράλογα , εκρηκτικά και συχνά απρόβλεπτα, όπως ο ίδιος ο έρωτας.

Ιστορίες ζωής σημαδεμένες από μια στιγμή, πάνω σε μια σκηνή πλημμυρισμένη από τα ηχοχρώματα της αργεντίνικης μουσικής ζωντανεύουν από τους ήχους του bandoneon της Anneta Pajek από την Γερμανία και από τους στίχους των τραγουδιών της μοναδικής φωνής του Caio Rodriguez από την Αργεντινή.

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με Guest Stars ένα από τα κορυφαία της σκηνής του Tango στην Αργεντινή, τους Geraldine Rojas & Ezequil Paludi θα σας οδηγήσουν στις πιο συναρπαστικές αυτοτελείς και μικρού μήκους ιστορίες ανθρώπινων σχέσεων, μέσα από βήματα που γοητεύουν και μουσικές που ταξιδεύουν.


Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής και του Δήμου Αθηναίων.

Info:

Τango love stories, Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ώρα 21:30. Tιμή εισιτηρίου: Από 12 ευρώ Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr , καταστήματα Public.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v