Το «Tomorrow» της Hellenic Dance Company έρχεται στο Μέγαρο

Η ομάδα Hellenic Dance Company της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης παρουσιάζει έργα γνωστών σύγχρονων χορογράφων στο Μέγαρο Μουσικής.
Το «Tomorrow» της Hellenic Dance Company έρχεται στο Μέγαρο

Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, μέσα από ένα πνεύμα συνεχούς ανανέωσης, ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία, αποτελώντας ένα υποδειγματικό εκπαιδευτικό ίδρυμα κι ένα κέντρο τεχνών με διεθνή ακτινοβολία. Οι σπουδαστές της ενημερώνονται για τα σύγχρονα ρεύματα, ενώ επιπλέον έχουν την ευκαιρία να συνεργάζονται με σημαντικούς δημιουργούς απ’ όλο τον κόσμο, είτε μέσα στην τάξη είτε πάνω στη σκηνή. Με ένα πρόγραμμα σπουδών σε διαρκή ανανέωση, το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών σε συνεργασία με ξένες ανώτατες σχολές, το θεσμό Ανοιχτό Στούντιο, αλλά και επαγγελματικές παραστάσεις για το ευρύ κοινό με όχημα την Hellenic Dance Company (επαγγελματίες απόφοιτοι και σπουδαστές), η ΚΣΟΤ σήμερα, χτίζει το αύριο του ελληνικού χορού.

Η παράσταση «Tomorrow», με την οποία εγκαινιάζεται και η νέα σταθερή συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την ΚΣΟΤ, θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας του Μεγάρου από τις 2 έως τις 5 Δεκεμβρίου (στις 20.00). 

 

Info:

Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας

Ημερομηνίες/ Ώρα έναρξης:
2, 3, 4, 5 Δεκεμβρίου 2016/
20:00

Προπώληση από:
11 Νοεμβρίου 2016
Τιμές:
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 4
Πολύτεκνοι, 65+: € 6
Ζώνη Β: € 10
Ζώνη Α: € 15

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v