ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Ήρωες: Μια τρυφερή κωμωδία στο Θέατρο Βασιλάκου

Ο Γιάννης Φέρτης, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ερμηνεύουν τους Ήρωες του Gerald Sibleyras, σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς.

Υμπύ Τύραννος στην Πειραματική του Εθνικού

H τραγική φάρσα του Αλφρέντ Ζαρρύ θα παρουσιάζεται από 7 Φεβρουαρίου στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη.

Mellonia: (Επιστημονική) Φαντασία στο θέατρο

Η ομάδα HippoTheatreGroup παρουσιάζει στο Θέατρο Χώρος του Βοτανικού μια πρωτότυπη δυστοπία που συνδυάζει θέατρο και σινεμά.

Ένα… Απίθανο Ταξίδι στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Θέατρο ή σινεμά; Επιστημονική φαντασία ή περιπέτεια ενηλικίωσης; Το απίθανο ταξίδι ππυ παρουσιάζεται στη Στέγη είναι ένας ύμνος στην «απίθανη» δύναμη της φαντασίας.

«Σούμαν» της Σοφίας Καψούρου στο Εθνικό Θέατρο

Η νικήτρια του διαγωνισμού νέων συγγραφέων του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει το έργο της «Σούμαν», εμπνευσμένο από τη ζωή του γερμανού συνθέτη.

H «Γρανάδα» του Γιάννη Καλαβριανού στο Από Μηχανής Θέατρο

Η Eταιρεία Θεάτρου Sforaris παρουσιάζει από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Από Μηχανής Θέατρο, το νέο θεατρικό έργο του Γιάννη Καλαβριανού, «Γρανάδα», σε σκηνοθεσία του ίδιου.

Νυχτερίδα: Τσίρκας στο Θέατρο Τέχνης

Το Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζουν από 7 Φεβρουαρίου το τρίτο μέλος της τριλογίας του Στρατή Τσίρκα, «Ακυβέρνητες Πολιτείες».

Η θεατρική ομάδα αστέγων στην πρώτη της παράσταση

Το «Νησί των Σκλάβων» ζωντανεύει από τη θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout, στο Θέατρο Σταθμός του Μεταξουργείου την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Orpheus: Μια εικαστική ανάγνωση του μύθου στο ΚΠΙΣΝ

Μια εικαστική παράσταση μουσικού θεάτρου που βασίζεται στον μύθο του Ορφέα και την ποίηση του Τ. Σ. Έλιοτ ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ιόν: Η εκστατική ηρεμία του χορού στη Στέγη

Ο χορογράφος Χρήστος Παπαδόπουλος επικεντρώνεται στη μικροφυσική της κίνησης και μας μυεί στην εκστατική ηρεμία με το «Ιόν» του στη Στέγη.

SPONSORED LINKS

"Διαστροφή: η ηδονή που δεν έχεις δοκιμάσει."

Louis Aragon, 1897-1982, Γάλλος συγγραφέας & ποιητής

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.

    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα (μάχη του Υπρ, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Βυθίζεται έξω από τις Λαγούσες νήσους το αντιτορπιλικό Ύδρα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY