Ενρίκε te quiero, mi amor!

Η συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας στο ΟΑΚΑ είχε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να γίνει το απόλυτο show. Κι έτσι έγινε.
Ενρίκε te quiero, mi amor!
Μπλαστ φρομ δε παστ και 15 χρόνια πίσω όταν όντας σχολιαρόπαιδα ακούγαμε «λίγο απ’ όλα», μεταξύ των οποίων Britney Spears και Nsync.

Σημαίνουσα θέση στα ακούσματά των παιδικών μας χρόνων είχε και ένα μελαψό αγόρι με βαρύ επώνυμο, αλλά και μαύρισμα, καλή φωνή και υπέροχες κορασίδες σε κάθε μα κάθε του ιδρωμένο video clip.

Ήταν ο «Μπαιλαμός» Ενρίκε Ιγκλέσιας, γιος του Χούλιο, ο οποίος έπεσε κάτω από τη μηλιά, χωρίς όμως να τσακιστεί. όπως πολύ άλλοι γόνοι τραγουδιστών. Ο Ενρίκε είχε όλο το πακέτο για να κάνει τεράστια επιτυχία: καλή φωνή, πιασάρικα κομμάτια, εξωτική ομορφιά.

Και φυσικά έκανε.

Και σήμερα; Συνεχίζει να κάνει, διαψεύδοντας όσους τον ήθελαν διάτοντα αστέρα. Το πρόσφατο «Duele el Corazon» χτύπησε πρωτιά σε μπόλικα charts, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που ξεκίνησε το 1999 με το «μπαμ» του σούπερ ντούπερ χιτ «Bailamos».

Ο Ενρίκε ήταν συνεπής στο προϊόν που παρουσίαζε – και τότε και σήμερα. Αυτό το προϊόν φαίνεται να πουλάει άριστα, αν κρίνει κανείς από την κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 10 Μαΐου.

Παρά το κοκομπλόκο με τα εισιτήρια που προκάλεσε εκνευρισμό στον κόσμο – υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τα barcodes όπως ακούστηκε – το κοινό ήταν άκρως ανεβασμένο από τη στιγμή που ο ομολογουμένως πανέμορφος σταρ πάτησε πόδι στην εντυπωσιακή σκηνή, μέχρι το αποχαιρετιστήριο encore.




Showman με τα όλα του, ο Ενρίκε αστειεύτηκε με τους φαν του, έκανε χιλιάδες κοριτσάκια (και αγοράκια) να αποκτήσουν ταχυπαλμία, τσούγκρισε κρασάκια λέγοντας “yamas” και “efkaristo” προκαλώντας (ξανά) τα ουρλιαχτά των κορασίδων, χόρεψε, κοπανήθηκε, έπαιξε μπαλάντες, χαριεντίστηκε με τις τραγουδίστριες που τον συνόδευαν και πήρε την ελληνική σημαία στα χέρια.

 

A post shared by Atabek Satayev (@atabek.75) on




Σκέφτεστε κάποια καλύτερη συνταγή για ένα πετυχημένο show ενός σούπερσταρ;

Εμείς όχι. Και το show που παρέδωσε σχεδόν για ένα δίωρο ο ισπανός ήταν εξαιρετικό. Και φανατικός μεταλάς να είσαι δε γινόταν να μην το κουνήσεις λιγάκι στο Subeme la Radio ή το Duele el Corazon. Eγώ το κούνησα, το παραδέχομαι.



Το κλείσιμο έγινε με το I Like It και ήταν όσο «κλαμπίστικο» έπρεπε για να σιγουρέψει αυτό που είχες ήδη ψιλιαστεί από την αρχή της συναυλίας: ο Ενρίκε είναι ένα μουσικό φαινόμενο καθολικά αρεστό, συμπαθές και, εν τέλει, ερωτεύσιμο.

#nohomo

 

A post shared by Atabek Satayev (@atabek.75) on



Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v