8o Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής

Το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος διοργανώνει για όγδοη φορά το Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Ελληνικής Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής.
8o Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής
Το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.] ανακοινώνει τη διοργάνωση του 8ου Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Ελληνικής Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, και ώρα 8:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, επί της Λεωφόρου Περικλέους 55, 15561 στο Χολαργό.

Η Eίσοδος για το Kοινό θα είναι ελεύθερη.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν πέντε σύνολα, τα οποία θα παρουσιάσουν την τραγουδιστική λαϊκή έκφραση συγκεκριμένων εθνοπολιτισμικών κοινοτήτων:

η Ομάδα Ριζίτικου Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με λευκορίτικα τραγούδια από το νομό Χανίων (επιμέλεια: Παρασκευή Γ. Κανελλάτου),
η Παρέα από το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας από το νόμο Κορινθίας με τοπικά τραγούδια (επιμέλεια: Θάνος Κώτσης, Δημήτρης Μπάκος),
η Θρακιώτικη Παράδοση του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μελισσίων με τραγούδια από το Σπήλαιο του νομού Έβρου (επιμέλεια: Ελένη Φιλιππίδου, Έφη Βαϊρλή)
η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης «Βάκχαι» με τραγούδια από την Αρτάκη Κυζίκου της Προποντίδας (επιμέλεια: Αποστόλης Τάκης, Γεώργιος Σμάνης) και
το φωνητικό Σύνολο «Άδοντες εν Χαλκίδι» και η Ομάδα Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΕΡ.Κ.Ε.Τ. με τραγούδια από την Δρυοπίδα Κύθνου του νομού Κυκλάδων (επιμέλεια: Παρασκευή Γ. Κανελλάτου).
 

Το Φεστιβάλ θα μεταδοθεί σε ζωντανή αναμετάδοση (live-streaming) από το κανάλι μας στο YouTube

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

καλλιτεχνική διεύθυνση: Παρασκευή Γ. Κανελλάτου
ηχοληψία: Γιάννης Συγλέτος & Κώστας Γεμιστός
βιντεοσκόπηση: RGB Studios
φωτογράφηση: Αθανασία Αμπράση, Ελένη Μπίζιου, Βάνα Ντάσιου, Τάκης Ντάσιος
σκηνογραφία: Χριστίνα Βασσάλου, Δημήτρης Βασσιούλας
γραφιστικά: A&V Team
live streaming: e-Sports Events
ροή προγράμματος: Φώτης Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Κύρου
διαχείριση θεάτρου: Παναγιώτης Αργύρης
εκτυπώσεις: Αναγραφή
διαδικτυακή υποστήριξη: Απόστολος Νάνης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v