ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Dreamy Whispers: Κεφάτες διασκευές στο Novak

Η μπάντα που μας έκανε να χορέψουμε υπέροχες διασκευές εμφανίζεται στην Πέμπτη 8 Μαρτίου στο Novak.

Dreamy Whispers: Κεφάτες διασκευές στο Novak

Oι Dreamy Whispers, το συγκρότημα που έχει εξελίξει το «κεφάλαιο» διασκευή σε άλλο επίπεδο, εμφανίζονται στο Novak την Πέμπτη 8 Μαρτίου.

Με βασικό όργανο την φωνή και εξοπλισμένοι μόνο με μια κιθάρα, ένα μπάσο και ενίοτε κάποιο κρουστό, πέντε δεξοτέχνες μουσικοί πειράζουν και δίνουν την δική τους εκδοχή σε αγαπημένα κομμάτια της disco, ροκ και pop.


Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στο ΝOVAK θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τραγούδια των Michael Jackson, Sia, Pharrell Williams, Bruno Mars, Ace of Base και να χορέψουμε λίγο «Λαϊκό Τσατσά» στις περίτεχνες εκτελέσεις των Dreamy Whispers.

Οι DREAMY WHISPERS είναι:

Ειρήνη Ψυχράμη: Φωνή

Βιργινία Φραγκούλατζη: Φωνή

Απόστολος Ψυχράμης: Φωνή, κιθάρα

Δημήτρης Δρόσος: Φωνή

Φώτης Παπαθεοδώρου: Μπάσο, κιθάρα, Cajon, programming

SPONSORED LINKS

"Μπορείς να καταλάβεις τον κακό κριτικό από το γεγονός ότι αρχίζει και μιλά για τον ποιητή και όχι για το ποίημα."

Έζρα Πάουντ

  • 1922 - Ο Μαχάτμα Γκάντι καταδικάζεται σε φυλάκιση έξι ετών για την εκστρατεία πολιτικής ανυπακοής, που κηρύττει. Θα παραμείνει στη φυλακή δύο χρόνια
    1938 - Φτάνει στον Πειραιά από τη Μασσαλία η καρδιά του βαρόνου ντε Κουμπερτέν, του αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων, για να ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία του, στην Αρχαία Ολυμπία
    2001 - Εγκαινιάζονται τα τέσσερα πρώτα τμήματα της Αττικής Οδού, που συνδέει το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την Ελευσίνα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY