Αυτά είναι τα πρώτα φεστιβάλ του καλοκαιριού

Maiden, Judas Priest, Arctic Monkeys και Nick Cave μας κάνουν να ανυπομονούμε για το καλοκαιράκι.
Αυτά είναι τα πρώτα φεστιβάλ του καλοκαιριού
Δεν έχουμε παράπονο. Οι μίζερες βροχερές ημέρες του Φεβρουαρίου είχαν και την… ηλιοφάνειά τους.

Έλαμψαν τα προσωπάκια μας όταν ακούσαμε πως φέτος το καλοκαίρι θα είναι μουσικά μαγικό, αφού πέρα από τα παραδοσιακά μπάνια του λαού θα απολαύσουμε κορυφαίες μπάντες και καλλιτέχνες στα αγαπημένα μας φεστιβάλ.

Ιδού μερικοί καλοί λόγοι για να υπομείνετε το κρύο και τις βροχές.

Rockwave Festival

Τα… ρέστα του δίνει φέτος το φεστιβάλ, φέρνοντας στο Terra Vibe τους τεράστιους Iron Maiden στις 20 Ιουλίου, τους Judas Priest στις 19 Ιουλίου, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Arctic Monkeys στις 6 Ιουλίου. Τα μέχρι στιγμής support που έχουν ανακοινωθεί είναι οι Monument στη συναυλία των Maiden. Τα εισιτήρια για Arctic Monkeys ξεκινούν από 69€, για Maiden από 49€ και για Priest 49€. Το εισιτήριο διημέρου για Maiden και Priest με κάμπινγκ διαμορφώνεται στα 88€. Περισσότερα εδώ.

Ejekt Festival

Στην μία ημέρα του το φεστιβάλ στην Πλατεία Νερού φέρνει στις 23 Ιουνίου τον Nick Cave με τους Bad Seeds μερικούς μήνες μετά το sold out πανδαιμόνιο του ίδιου στο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο. Παρέα του οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Editors, οι Wolf Alice στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Protomartyr το post punk συγκρότημα του Detroit και ο έλληνας τροβαδούρος jack Heart. Η προπώληση για τα εισιτήρια αρένας είναι στα 45€. http://www.ejekt.gr/tickets/

Release Athens 2018

Το φεστιβάλ που έδωσε νέα πνοή στα μουσικά μας καλοκαίρια επιστρέφει δριμύτερο στην Πλατεία Νερού, έχοντας ανακοινώσει ήδη το βασικό line up για τις δύο ημέρες διεξαγωγής του. Την Πέμπτη 31 Μαΐου οι London Grammar κάνουν ντεμπούτο με τον indie/dream pop ήχο τους μαζί με τον «αγαθό γίγαντα» της soul / blues / pop Rag n Bone Man. H συνέχεια γίνεται στις 17 Ιουνίου με τον Jamiroquai, ο οποίος λόγω ασθένειας δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην περσινή οργάνωση. Η προπώληση ξεκινάει στα 35 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 65 ευρώ (διπλό) και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. 

Chania Rock Festival 

H Κρήτη και ο Προμαχώνας San Salvatore της πόλης των Χανίων ετοιμάζονται να υποδεχτούν την δωδέκατη οργάνωση του «σκληρού» φεστιβάλ, το οποίο φέτος θα είναι διήμερο. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί η μία ημέρα, η 30η Ιουνίου στην οποία headliner θα είναι οι Dirkschneider, το γκρουπ με το οποίο περιοδεύει ο θρυλικός, πρώην τραγουδιστής των Accept, Udo Dirkschneider. Ο τραγουδιστής επιστρέφει στα Χανιά 16 χρόνια από τη βραδιά που ως U.D.O σηματοδότησε την απαρχή του φεστιβάλ.

Over The Wall - Crete Rock Festival

Ακόμα ένα φεστιβάλ στην Κρήτη, στο Ηράκλειο αυτή τη φορά, με εξίσου σκληρό πρόσημο. Το φετινό Over the Wall θα φιλοξενήσει επί σκηνής για δύο ημέρες (4-5 Αυγούστου) τους ελβετούς thrasers Coroner, τους βρετανούς heavy metallers Diamond Head, τους έλληνες Acid Death και τους επίσης έλληνες Spitfire. Το διήμερο εισιτήριο κοστίζει 30€. 

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v