Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Anodos Live Stage

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος περνάει από «Οντισιόν» και μας συστήνεται από το μηδέν, από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, για λίγες παραστάσεις.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Anodos Live Stage
Από πού ξεκινούν όλα για μια παράσταση; Από μια οντισιόν. Από ένα πιάνο-φωνή. Από τα τραγούδια που μπαίνουν το ένα δίπλα στο άλλο. Από την ιστορία που θέλεις να πεις, να τη τραγουδήσεις και να τη χορέψεις. Να τη διασκεδάσεις.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λοιπόν φέτος περνάει από «Οντισιόν» και μας συστήνεται από το μηδέν, ξανακάνει όλο τον κύκλο της μέχρι τώρα καριέρας της κάνοντας στάση στα σημεία που εκείνη την χαρακτήρισαν ή την σημάδεψαν και επιπλέον τα καινούρια της τραγούδια από το νέο της album που κυκλοφορεί μέσα στον Φεβρουάριο που θα παιχτούν και θα ακουστούν για πρώτη φορά live. Μαζί της, 6 ηθοποιοί που χορεύουν και τραγουδάνε και γίνονται μέρος όλου αυτού του παζλ που στήνεται κομμάτι κομμάτι μπροστά στο κοινό.

Από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο "από την ψυχή ως την ψυχή" της διασκέδασης. Mεγάλη θέση έχει το χιούμορ με απρόσμενους τρόπους και φυσικά η διασκέδαση μιας και στην πορεία του προγράμματος ο στόχος είναι ο κόσμος να τραγουδήσει , να διασκεδάσει και να φύγει πλήρης έχοντας παρακολουθήσει ένα μουσικό πρόγραμμα πολυσύνθετο αλλά την ίδια στιγμή δοσμένο με τον πιο απλό τρόπο.

Η “Οντισιόν” είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Σκηνοθεσία- κείμενα: Μίνως Θεοχάρης
Επιμέλεια Προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μίνως Θεοχάρης, Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
Φωνητικός σχεδιασμός-μουσική διδασκαλία: Μελίνα Παιονίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη
Σκηνογράφος: Γιάννης Αρβανίτης
Xορογραφίες Φλαμένκο: Ελένη Γιαννοπούλου
Τα ρούχα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη επιμελήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου
Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαρία Δελετζέ, Αυγουστίνος Κούμουλος, Λάμπρος Κτεναβός, Μιχάλης Ζέκης

Οι μουσικοί:
Δημητρης Μπαρμπαγάλας: Κιθάρες
Βαχάν Γκλαστυάν: Πνευστά
Νίκος Πασσαλίδης: Έγχορδα
Βασίλης Νησόπουλος: Μπάσο
Μιχάλης Καπιλίδης: Ντραμς
Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα
Στάθης Άνινος: Πλήκτρα

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Ηχοληψία : Μπραιαν Κουν- Δημήτρης Σαμαράς

Άνοδος Live Stage
Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ: 210 3468100

Από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
και κάθε Σάββατο στις 23.00
Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Τιμές εισιτηρίων:
Είσοδος: 15€ με ποτό
Φιάλη ποτού: από 130€ για 4 άτομα
Φιάλη κρασί: από 65€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v