Ο Μάριος Φραγκούλης In the mood… for Christmas

Το Μέγαρο πλημμυρίζει Χριστούγεννα και μιούζικαλ με τη φωνή του Μάριου Φραγκούλη, για δύο εορταστικές συναυλίες.
Ο Μάριος Φραγκούλης In the mood… for Christmas
Μάριος Φραγκούλης: «Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το όνειρο από τον άνθρωπο επειδή η πραγματικότητα είναι ζοφερή. Χρειαζόμαστε την αγάπη, τη χαρά των γιορτών. Για μένα τα Χριστούγεννα ήταν πάντα μια περίοδος αισιοδοξίας, η υπόσχεση για ένα φωτεινό αύριο»

Με Μάριο Φραγκούλη και τα ωραιότερα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορες χώρες, καθώς και αγαπημένα hits από μιούζικαλ αποχαιρετάμε το 2017, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου. Ο κορυφαίος διεθνής τενόρος επιστρέφει στην Αθήνα για δυο μόνο εορταστικές συναυλίες και με τη σύμπραξη δυο υπέροχων γυναικείων φωνών προσκαλεί τους φίλους του σε μια χριστουγεννιάτικη μουσική μυσταγωγία.

Μαζί του  οι καταξιωμένες σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Μυρσίνη Μαργαρίτη.

Τη συναυλία διευθύνει ο μαέστρος Στάθης Σούλης.

Η συναυλία In the mood
Το 2015, κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ Tales of Christmas με τον Μάριο Φραγκούλη και τη συμμετοχή της Marilyn Horne και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Λονδίνου. Το άλμπουμ σημείωσε μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας στη λίστα των top 10 του κορυφαίου μουσικού περιοδικού billboard.

Το Tales of Christmas από το οποίο και θα αντλήσει τραγούδια ο Φραγκούλης, είναι ένα έργο αγάπης που πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του μαέστρου Jorge Calandrelli.
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι μία γεμάτη συναίσθημα χριστουγεννιάτικη γιορτή με μεγάλο μουσικό εύρος, από πλούσια ορχηστρικά κομμάτια έως απλές μπαλάντες με συνοδεία πιάνου.

Ο Μάριος Φραγκούλης , ο τενόρος που ξέρει να συνδυάζει το παλαιό με το σύγχρονο, επιλέγει για τις δυο συναυλίες του στην Αθήνα κλασικά χριστουγεννιάτικα ακούσματα, από  το Jingle Bells (ένα από τα πιο δημοφιλή αμερικανικά τραγούδια) και το I’ll Be Home for Christmas (που ερμηνεύθηκε για πρώτη φορά από τον Μπινγκ Κρόσμπι, το 1943) έως το Ave Maria  του Φραντς Σούμπερτ και το Panis Angelicus  σε στίχους Αγίου Θωμά Ακινάτη. Τραγούδια που αντιπροσωπεύουν τις αγαπημένες του Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες (Tales of Christmas).

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με πασίγνωστα τραγούδια και μελωδίες από μιούζικαλ (Les Miserables, The Phantom of the Opera, West Side Story, Sunset Boulevard, The King and I, The Wizard of Oz, Jubilee κ.α.) που ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει σόλο και σε ντουέτο και τρίο με την Βασιλική Καραγιάννη και τη Μυρσίνη Μαργαρίτη. Έτσι θα ακούσουμε, μεταξύ άλλων, το I Dreamed a Dream, το Music of the Night, το Maria, το If I Loved You, το Somewhere Over the Rainbow, το We Kiss a Shadow και το Smile, που έγραψε ο Τσάρλι Τσάπλιν για το αριστούργημά του Μοντέρνοι Καιροί.

Info:

Τετάρτη 27 & Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 20:30.

Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι: € 12, Ζώνη Ε € 25, Ζώνη Δ € 33, Ζώνη Γ € 40, Ζώνη Β: € 48, Ζώνη Α € 54, Διακεκριμένη Ζώνη € 60.

Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Μεγάρου και online

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v