Εορταστικό γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού ερμηνεύει Mozart, Rossinim Offenbach και Berstaein σε μια εορταστική συναυλία λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου
Εορταστικό γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Μια μεθυστική βραδιά που ρέει σαν τη σαμπάνια στο ποτήρι…Ένας λαμπερός μουσικός επίλογος για τη χρονιά που πέρασε και ένα μελωδικό καλωσόρισμα για το νέο έτος.

Ένα Εορταστικό γκαλά με τις σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου και Άρτεμη Μπόγρη, τον τενόρο Βασίλη Καβάγια και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Λαμβάνουν επίσης μέρος οι λυρικοί τραγουδιστές Βαγγέλης Αγγελάκης, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Νίκος Μπογιατζής και Αντώνης Δήμου.

Στο πρόγραμμα, αγαπημένες άριες και δημοφιλή σύνολα από όπερες, οπερέτες και μιούζικαλ που υπογράφουν σπουδαίοι ευρωπαίοι συνθέτες με γνήσια κωμική φλέβα, όπως ο Μότσαρτ, ο Ροσσίνι και ο Όφενμπαχ, αλλά και ένας κορυφαίος ομότεχνός τους από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Στο πόντιουμ, ο Λουκάς Καρυτινός, ένας έλληνας μαέστρος με διεθνή πορεία και ιδιαίτερη αγάπη στο λυρικό ρεπερτόριο, που συμπράττει με τον επίσης «διεθνή» Άρη Χριστοφέλλη,  ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλεια του προγράμματος και την καλλιτεχνική επίβλεψη. Το Εορταστικό γκαλά της ΚΟΑ αποτελεί συμπαραγωγή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και του ΜΜΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Χριστούγεννα στο Μέγαρο.

Info:

Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης:
30 Δεκεμβρίου 2017/20:30
Τιμές εισιτηρίων
11 ευρώ (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι) - 16 ευρώ (Ζώνη Ε) - 26 ευρώ (Ζώνη Δ) - 34 ευρώ (Ζώνη Γ) - 42 ευρώ (Ζώνη Β) - 52 ευρώ (Ζώνη Α) - 60 ευρώ (Διακεκριμένη Ζώνη)
Πληροφορίες
210 72.82.333

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v