Βρήκαμε τις καλύτερες έτοιμες playlist για χορό

Δεν ξέρετε τι μουσική να βάλετε στο πάρτι; Κανένα πρόβλημα! Έχουμε ένα σωρό έτοιμες λίστες που θα κάνουν την παρέα να χορέψει, ό,τι μουσική και αν ακούτε.
Βρήκαμε τις καλύτερες έτοιμες playlist για χορό
Σας έφαγαν τον χρόνο οι ετοιμασίες για τα καναπεδάκια και τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, και δεν προλάβατε να φτιάξετε λίστα για το πάρτι που είναι… σε δύο ώρες; Μην στεναχωριέστε, και μην απελπίζεστε. Βρήκαμε τις καλύτερες χορευτικές λίστες στο Youtube και το Spotify (αν δεν έχετε συνδρομή, αποφεύγετε τις διαφημίσεις χρεώνοντας την κάρτα σας με 0,99€ για τρεις μήνες, μετά από τους οποίους μπορείτε αν θέλετε να διακόψετε τη συνδρομή σας).

Στο YouTube…

Ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί, από Zayn και Shakira μέχρι Ed Sheeran, Maroon 5 και Weeknd θα το βρείτε εδώ σε μια χορταστική playlist που διαρκεί περί τις 12 ώρες.

Δεν είστε του φρέσκου; Είστε παιδιά των 90s και νοσταλγείτε τις εποχές των Ace of Base, του Coco Jambo και του ε-ε-ε-Μακαρένα; Κι εσάς καλυμμένους σας έχουμε, εδώ. Εννέα ωρίτσες να αντέξετε να χορεύετε.

Μουρμουρίσατε διαβάζοντας την προηγούμενη παράγραφο «τι Κόκο Ντάμπο να πούμε, τα 90s ήταν Τριαντάφυλλος και Σαμπρίνα και Άντζυ Σαμίου»; Παραπονεμένους θα σας αφήναμε, χρονιάρες μέρες; Ορίστε 8 ωρίτσες ατελείωτου ελληνικού τρας

Θέλετε κάτι πιο «ντουπσι-ντουπς»; Πιο Tiesto, Steve Aoki, Faithless, Armin van Buuren και δε συμμαζεύεται; Όλη η dance σκηνή των τελευταίων δεκαετιών, μαζεμένη σε 12 ώρες, εδώ από το MTV Dance UK

Και εδώ, κάτι λιγότερο ηλεκτρονικό, αλλά εξίσου χορευτικό, της συνομοταξίας Jason Derulo, Jennifer Lopez, Luis Fonsi (De-spa-ci-to), Katy Perry και Bruno Mars που διαρκεί (και διαρκεί, και διαρκεί) 14 ώρες.

Και στο Spotify…

Φρέσκο πράγμα (σκεφτείτε Taylor Swift, Sia, Selena Gomez, Pitbull και πάει λέγοντας) σε μια λίστα 100 τραγουδιών και έξι περίπου ωρών που λέγεται Saturday Night, εδώ.

Ένα ποτ-πουρί με τους καλύτερους ύμνους των πάρτιζ από τα 80s μέχρι σήμερα (και Can’t Touch This και Mambo no.5 και Billie Jean και Wannabe αλλά και Get Lucky και Call Me Maybe) υπάρχει εδώ απλωμένο σε τέσσερις ώρες.

Αν τυγχάνετε, εσείς ή η παρέα, λατινολάτρεις, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για 4 ώρες ασταμάτητου χορού σε μια λίστα που λέγεται εύγλωττα Latin Party Anthems.

Τέλος, εδώ θα βρείτε έτοιμες λίστες ανά δεκαετία από τα 50s μέχρι τα 00s, χωρισμένες ανά είδος –γιατί, κακά τα ψέματα, άλλο η ροκ των 80s και άλλο, πολύ άλλο πράγμα τα χορευτικά χιτάκια εκείνης της ίδιας δεκαετίας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v