Ο Χρήστος Ταμπουρατζής στο Half Note

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής ανεβαίνει στην σκηνή του Half Note την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, με την Τζωρτζίνα Καραχάλιου στο πλευρό του.
Ο Χρήστος Ταμπουρατζής στο Half Note
Ο κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα τη δεκαετία του '80 με διάφορα γκρουπς σε γνωστές μουσικές σκηνές της εποχής. Συνεργάστηκε με τους περισσότερους έλληνες τραγουδιστές για πολλά χρόνια σε ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις. Tα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με τους Άγαμους Θύτες σαν βασικός κιθαρίστας του σχήματος.

Συνθετικά έχει συνεργαστεί με μεγάλους εγχώριους ερμηνευτές όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κ.α). Η προσωπική του δισκογραφία περιλαμβάνει 3 εξαιρετικά instrumental cds: "Mirror", "Back Seat" & "Symmetry of Mind" σε ύφος jazz, funk, rock.

Το Symmetry of Mind κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 και βραβεύτηκε με Global Music Award. Στις 14 Δεκέμβρη στο Half Note θα παρουσιάσει τραγούδια από τα 3 projects όπως και για πρώτη φορά το εξαιρετικό νέο του album "Internal Movement" που έρχεται στις αρχές του 2018 και θα κυκλοφορήσει από Γερμανική εταιρεία σε όλον τον κόσμο.

Τη παρουσίαση της νέας αυτής δουλειάς του στο Half Note θα προλογίσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Δημητρίου. Ανάμεσα σε νέους δυνατούς jazz funk ρυθμούς, θα ακουστεί και το υπέροχο τραγούδι "Sting Ray" σε στίχους Μαρκέλλας Παναγιώτου το οποίο τραγουδάει η εξαιρετική Τζωρτζίνα Καραχάλιου. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει επίσης γνωστά τραγούδια σε διασκευή από τη δυνατή μπάντα του Χρήστου Ταμπουρατζή.

Στην σκηνή:
Δημήτρης Αντωνιάδης - Drums
Αλέκος Ρούπας – Perc
Μιχάλης Ευδαίμων - Bass
Φοίβος Μπόζας - sax
Κώστας Συντρίδης - Keybs
Σάκης Καρασαρίνης – Ηχολήπτης
Info:
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ) - 15 ευρώ (τραπέζι)
Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v