Iasis and friends στο Half Note

Οι μουσικοί των Iasis συναντούν στο Half Note τον Ορφέα Περίδη, την Έλλη Πασπαλά και την τραγουδίστρια, ηθοποιό και χορεύτρια Μαρίνα Σάττι.
Iasis and friends στο Half Note
Οι Iasis ήταν – και εξακολουθούν να είναι – ένα από τα πρώτα ουσιώδη και σημαντικά σχήματα jazz και world fusion στην εγχώρια σκηνή και, βαθμιαία, έδωσαν το καλλιτεχνικό τους στίγμα διεθνώς.

Σχηματίστηκαν στα μέσα των ‘90’s με πυρήνα που αποτελούσαν οι δημιουργικοί μουσικοί, Κώστας Μπαλταζάνης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο) και Πέτρος Κούρτης (world κρουστά). Μαζί τους συνέπλεαν και άλλοι σπουδαίοι μουσικοί όπως ο σαξοφωνίστας David Lynch, ο κλαρινετίστας Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο δεξιοτέχνης της πολίτικης λύρας Σωκράτης Σινόπουλος, ο περκασιονίστας Βαγγέλης Καρίπης κ.ά.

Στην ιστορική τους αυτή επανένωση για πρώτη φορά σε σειρά συναυλιών μετά το 2004, οι μουσικοί των Iasis, πριν φύγουν για συναυλίες στο εξωτερικό, συναντούν επί σκηνής Half Note τον τραγουδοποιό Ορφέα Περίδη, την ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά καθώς και την τραγουδίστρια ηθοποιό και χορεύτρια Μαρίνα Σάττι.

Κώστας Μπαλταζάνης: κιθάρα
Πέτρος Κούρτης: ντραμς, κρουστά
Γιώτης Κιουρτσόγλου: μπάσο
David Lynch: πνευστά
Ζαχαρίας Σπυριδάκης: λύρα

Info:

από Παρασκευή 6 έως και Δευτέρα 9 Οκτωβρίου
Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ: 210 9213310
Είσοδος: 10€ (μπαρ), 15€ (Β’ Ζώνη), 20€ (Α’ Ζώνη)
Την Δευτέρα 9/10 έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11 876, artinfo.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v