Το Resistance Festival 2017 είναι εδώ!

Το φεστιβάλ των κινημάτων και των οργανώσεων από όλο τον κόσμο, επιστρέφει και φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα.
Το Resistance Festival 2017 είναι εδώ!

Με σύνθημα τον στίχο του Θάνου Ανεστόπουλου «Διώξ’ τα σκοτάδια σου, και κοίτα ψηλά», το φετινό Resistance Festival θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

Πέρα από τις διεθνείς αποστολές από κόμματα και κινήματα που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ μας από την Αργεντινή ως τη Νορβηγία και από την Χώρα των Βάσκων ως την Υεμένη. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ ο Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Κάρλο Φορμέντι και η Αμερικανικής καταγωγής ακαδημαϊκός, μαρξίστρια και συγγραφέας Έλενα Σίαν.

Επίσης ο Κάρλος Λατούφ σκιτσογράφος από την Βραζιλία, γνωστός για τα δεκάδες σκίτσα του για την υποστήριξη του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και όχι μόνο. Τέλος, θα συμμετέχει και η ακαδημαϊκός και ακτιβίστρια από το Πουέρτο Ρίκο, Ντέμπορα Σαντάνα.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Κεντρική Σκηνή
έναρξη 21:30
Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού
Συνεχίζουν μέχρι πρωίας ο Επαμεινώνδας Βαλσάμης: λαούτο-φωνή, ο Νίκος Κοχύλας: βιολί και ο Σταύρος Νικολαΐδης: λύρα-φωνή

Σκηνή Resistance
έναρξη 20:30
Stand-up Comedy με τους
Διονύση Ατζαράκη, Χρύσα Κατσαρίνη, Blink Mike, Αριστοτέλη Ρήγα, Πάρι Ρούπο, Άγγελο Σπηλιόπουλο

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Κεντρική Σκηνή
έναρξη 21:00
Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100°C
Nightstalker
Lost Bodies

Λαϊκή Σκηνή
έναρξη 21:30
Γλέντι από τη Θράκη, τη Σμύρνη έως την Κρήτη

Σκηνή Resistance
έναρξη 20:30
Ανιχνεύοντας μια γενιά μέσα από την ποίηση

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v