ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Tom Odell για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο 26χρονος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ο Tom Odell για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τον ακούσαμε πρώτη φορά πριν πέντε χρόνια, το 2012, όταν κυκλοφόρησε το EP "Another Love" (150.000.000 views στο youtube) και κατέκτησε αμέσως τις καρδιές μας. Από τότε, τόσο η original version όσο και το remix του Zwette, βρίσκονται σταθερά στο top 30 του ελληνικού airplay.

Στην παγκόσμια περιοδεία του το 2016 έκανε 11 sold out εμφανίσεις στην Αγγλία και θριαμβευτικές εμφανίσεις στο Glastonbury και το V Festival. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2017, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να υμνήσει μαζί μας την αγάπη, τη φύση, τη ζωή...!

Opening act: Irene Skylakaki

SPONSORED LINKS

"Για αυτόν που έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι αναγκαία. Για αυτόν που δεν έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι δυνατή."

Θωμάς Ακινάτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

© 2002-2017 MEDIA2DAY