Η Μελίνα Κανά στο Βεάκειο

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η πόλη του Πειραιά δίνει ραντεβού στο Βεάκειο Θέατρο και κλείνει έναν γιορταστικό συναυλιακό κύκλο με την Μελίνα Κανά.

 

Η Μελίνα Κανά στο Βεάκειο
Μετά από μία καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και από τις πιο σημαντικές ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία έχει δώσει μεγάλες στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια σχεδόν όλων των σύγχρονων δημιουργών,  εμφανίζεται με τους αγαπημένους συνεργάτες της στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά κλείνοντας έτσι, την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Μαζί της ο Πάνος Παπαϊωάννου που μας συστήθηκε με το τραγούδι «Τα μεροκάματα», σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημ. Παπαχαραλάμπους, από τον πρώτο κοινό τους δίσκο
«Ο χορός των ημερών», ένα τραγούδι που απέσπασε το βραβείο κοινού στους Αγώνες δημιουργίας
Ελληνικού Τραγουδιού τον Δεκέμβριο του 2013, καθώς και με το «Ο άνεμος φυσά» (Le Vent Nous Portera) που συμπεριλαμβάνεται στον δεύτερο δίσκο τους «Τα φώτα στην πλατεία».

Το μουσικό στίγμα της συναυλίας δίνουν οι Rom Royale οι οποίοι επαναδιαπραγματεύονται την Balkan μουσική, με μια φρέσκια πρόταση. Ο συνδυασμός των μουσικών οργάνων (τρομπέτα, κλαρίνο, σαντούρι και κοντραμπάσο) δημιουργεί τον ιδιαίτερο και δυνατό τους ήχο, που συνεπαίρνει και το πιο απαιτητικό ακροατήριο.

Η συναυλία της Μελίνας Κανά στο Βεάκειο Θέατρο θα είναι ξεχωριστή και για έναν ακόμη λόγο, η Μελίνα θα υποδεχθεί επί σκηνής τον Θέμη Καραμουρατίδη, τον πλέον σημαντικό συνθέτη της νέας γενιάς που ήδη προσμετρά πολλά σπουδαία τραγούδια και επιτυχίες στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι μέσα από τις συνεργασίες του με τους σημαντικότερους ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αφορμή για τη συνάντηση της Μελίνας και του Θέμη επί σκηνής, είναι το καινούριο τραγούδι της Μελίνας  με τίτλο «Αγάπα με και πούλα με» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους της Λήδας Ρουμάνη, το οποίο θα ακούσουμε για πρώτη φορά σε live εκτέλεση.

Info:

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
Έναρξη 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν 20:00
Τιμές εισιτηρίων :
Προπώληση 12€
Ταμείο 14€
Ανέργων – Μαθητικό – Φοιτητικό:
Προπώληση 10€ - Ταμείο 12€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v