Οι μουσικάρες που θα ακούσουμε live τον Σεπτέμβριο

Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Σωκράτης Μάλαμας και τα άλλα τα παιδιά μας δίνουν ραντεβού αυτές τις μέρες στις καλύτερες συναυλίες της χρονιάς.
Οι μουσικάρες που θα ακούσουμε live τον Σεπτέμβριο
Δεν προλαβαίνεις να μελαγχολήσεις επιστρέφοντας στην πόλη από τις διακοπές, και οι προσκλήσεις για live και εξόδους πέφτουν βροχή στο newsfeed σου στα social media. Θέατρο Βράχων, Τεχνόπολη, Βεάκειο, Ρεματιά, ταράτσες και Ηρώδειο έχουν κάθε Σεπτέμβρη την τιμητική τους. Κι αυτή η πόλη δε σε αφήνει να μελαγχολήσεις ποτέ. Γιατί παίζει και ακούει συνέχεια μουσικές.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Κατράκειο της Νίκαιας
Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00
Εισιτήρια: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑΜεΑ και ανέργων

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με τις ιστορίες του “Καταστρώματος” ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, ηλεκτρικό πάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Η Νατάσα Μποφίλιου στην Τεχνόπολη
Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 21.00
Εισιτήρια: 13€

Η Βαβέλ 2, βασισμένη στην πέμπτη δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο, αφού ταξίδεψε σχεδόν παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο για έναν ολόκληρο χρόνο, κλείνει τον κύκλο της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με δυο εορταστικές τελευταίες βραδιές στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00
Εισιτήρια: 11€ προπώληση, 13€ ταμείο, 11€ φοιτητικό και ανέργων

Μετά από τρεις μήνες γεμάτους συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων, αγαπημένο σημείο συνάντησης στην Αθήνα, και συναντά επί σκηνής τη Λαμπρινή Καρακώστα στο τραγούδι, τον Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα, τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτας στο βιολί και τη βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκης στο λαούτο και το μπουζούκι, τον Παντελή Στόϊκο στην τρομπέτα και τον Νίκο Παραουλάκη στο νέυ.

Η Ταράτσα του Φοίβου επανέρχεται δριμύτερη
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Σεπτεμβρίου, στις 21.00
Εισιτήρια: από 15€ έως 30€, αναλόγως θέσης

Ποιους θα απολαύσουμε τον Σεπτέμβριο στην Ταράτσα του Φοίβου; Κρατήστε σημειώσεις:

6 και 7 Σεπτεμβρίου – Μάρθα Φριντζήλα, Μαρίνα Σάττι & Fones
13 και 14 Σεπτεμβρίου – Imam Baildi, Δε Variete
20 και 21 Σεπτεμβρίου – Πάνος Μουζουράκης, Ζήσης Ρούμπος
27 και 28 Σεπτεμβρίου – Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Λούλης

Μαζί τους οι stand up κωμικοί: Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Γιώργος Χατζηπαύλου.

Διαβάστε περισσότερα (και δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις κάθε εβδομάδα) εδώ.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη Ρεματιά Χαλανδρίου
Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Εισιτήρια: 12€ προπώληση, 15€ ταμείο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η μουσική του παρέα (Γιώργος Καλούδης: βιολοντσέλο, κρητική λύρα, Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο, Φώτης Σιώτας / Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί, Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο) ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία και το μακρύ ταξίδι της «Μικρής Βαλίτσας», έρχονται για μια μαγική βραδιά στο καταπράσινο θέατρο Ρεματιάς.

Οι Imam Baildi στο Bolivar
Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 21.00
Εισιτήρια: 10€ προπώληση, 13€ ταμείο

Οι εκρηκτικοί Imam Baildi κατηφορίζουν προς την ακρογιαλιά, για μία και μοναδική live εμφάνιση κάτω από την τελευταία καλοκαιρινή πανσέληνο στο Bolivar Beach Bar, με αφορμή τον εορτασμό 10 ετών από τη δημιουργία τους. Στην ιδιαίτερη αυτή συγκυρία θα μας παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, δηλαδή τον επικείμενο νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017.

Οι Xatzifrageta στη Ρεματιά Χαλανδρίου
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00
Εισιτήρια: 12€

Ο Πάνος Φραγκιαδάκης, ο Βαγγέλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Χριστοδούλου στα ντραμς και ο Βασίλης Τσιγκρής στο μπάσο, ή αλλιώς οι κοσμαγάπητοι Xatzifrageta έρχονται για μια «ωδή στο underground freestyle pop» στη δροσιά της χαλανδριώτικης ρεματιάς.

Η Ματούλα Ζαμάνη στο Βεάκειο
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.30
Εισιτήρια: 11€ προπώληση, 15€ ταμείο

Με τραγούδια για "5 χειμώνες 6 καλοκαίρια”, μουσικές της θάλασσας και του βουνού, της ζωής και των παραμυθιών, της χαράς και του πόνου, ιστορίες που ντύθηκαν με μουσική για τον επερχόμενο της δίσκο, διασκευές με 80s ηχόχρωμα η Ματούλα Ζαμάνη ανοίγει ένα παράθυρο στο δικό της κόσμο και μας καλεί σε ένα δυνατό και ευαίσθητο μουσικό ταξίδι, με άγνωστο προορισμό αλλά με πυξίδα πάντα την καρδιά.

Οι Slowdive στο Fuzz
Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 20.00
Εισιτήρια: 27€ προπώληση, 33€ ταμείο

Οι Βρετανοί Slowdive, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της shoegaze / indie rock σκηνής των τελευταίων 30 χρόνων, επιστρέφουν στην Αθήνα! Η μπάντα από το Reading θα βρίσκεται το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Fuzz Live Music Club για το πρώτο μεγάλο headline show στη χώρα μας, μετά τη εμφάνισή τους στο Release Athens 2016.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης στην Τεχνόπολη
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 20.45
Εισιτήρια: 12€ προπώληση, 14€ ταμείο

Δύο κορυφαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με πολλά χιλιόμετρα live σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους βγαίνουν φέτος το φθινόπωρο μαζί στον δρόμο και ανεβαίνουν στο ίδιο stage σε τέσσερις πόλεις προσκαλώντας μας «από γιορτή σε γιορτή». Μαζί τους, οι μουσικοί από τους B-movies: Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο, Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα. Και από τους 100°C: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v