ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Η «Ταράτσα του Φοίβου» επανέρχεται τον Σεπτέμβριο!

Και τον Σεπτέμβριο, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την κάνουμε… ταράτσα με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους εκλεκτούς του καλεσμένους.

Η «Ταράτσα του Φοίβου» επανέρχεται τον Σεπτέμβριο!

Μετά τις παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου και την θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, η " Ταράτσα του Φοίβου " ολοκληρώνει τον κύκλο της τον Σεπτέμβριο με εκλεκτούς καλεσμένους.

«Η Ταράτσα του Φοίβου, ένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σ’ ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου “πεσμένη” και με εξίσου βαθειά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Με συνοδοιπόρο τον Σπύρο Γραμμένο, έναν μόνιμο «θίασο» 4 μουσικών και καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’ όσα συνηθίζουν.

Καλεσμένοι του Φοίβου τον Σεπτέμβριο:

6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΑΡΘΑ ΦΡΙNΤΖΗΛΑ - ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ & FONES
13 & 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ - ΔΕ VARIETE
20 & 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ - ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ
27 & 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ STAND UP ΚΩΜΙΚΟΙ (αλφαβητικά):
ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ
ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ACADEMY
(θα ανακοινωθεί σύντομα)

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΤΑΡΑΤΣΑΣ»
Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ και η PROSPERO διοργανώνουν τους πρώτους αγώνες τραγουδιού «ΤΑΡΑΤΣΑΣ». Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr, παρουσίασαν τα τραγούδια τους. Τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί. Οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Εμφανίζονται σε όλες τις παραστάσεις:
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Τραγούδι: ΝΕΦΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ
Μάγος: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
Burlesque: LA DANDIZETTE

Νικητές διαγωνισμού

Σάββατο 30/9

Ιωάννα Πέτρου
Γεωργία Μαργιτούδη

SPONSORED LINKS

"Μέσα σε κάθε κυνικό άτομο υπάρχει ένας απογοητευμένος ιδεαλιστής."

George Carlin

  • 1923 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ισμέτ Ινονού, με κοινή δήλωσή τους, ανακοινώνουν ότι επήλθε συμφωνία εφ' όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY