Jazz Διαχρονίες: Christos Rafalides Trio στο ΚΠΙΣΝ

Στα πανοραμικά σκαλιά του υπέροχου πάρκου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα απολαύσουμε την Τετάρτη 2 Αυγούστου το Christos Rafalides Trio.
Jazz Διαχρονίες: Christos Rafalides Trio στο ΚΠΙΣΝ
Η σειρά συναυλιών Jazz Διαχρονίες επιστρέφει την Τετάρτη 2 Αυγούστου (21.00), στο ΚΠΙΣΝ παρουσιάζοντας το Christos Rafalides Trio και μια τζαζ μουσική εμπειρία μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας, στα Πανοραμικά Σκαλιά με θέα την πόλη.

To Christos Rafalides Trio του Χρήστου Ραφαηλίδη θα παρουσιάσει τη νέα του δουλειά, Near & Dear, που περιέχει κομμάτια από το ‘Great American Songbook' (jazz standards), αλλά και δικές του συνθέσεις.

Το τρίο συμπληρώνουν ο Gianluca Renzi, παγκοσμίου φήμης μπασίστας από την Ιταλία, με πλούσιο μουσικό έργο και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, και ο Βραζιλιάνος drummer Mauricio Zotarrelli, που βρίσκεται στο προσκήνιο της λάτιν τζαζ και βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής για πολλά χρόνια.

Η ενότητα συναυλιών Jazz Διαχρονίες, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Επιπλέον πληροφορίες για το ΚΠΙΣΝ:
• Το θερινό ωράριο λειτουργίας, που ισχύει από 1η Απριλίου είναι: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 09.00 - 00.00 (μέχρι 31.10), Στίβος, Αγορά, Φάρος 06.00 - 00.00, Κέντρο Επισκεπτών 09.00 - 22.00.
• Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει πινακίδα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού - Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ) και αντίστροφα.
• To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, λειτουργεί προσωρινά χωρίς χρέωση ενώ σε δεύτερο χρόνο προβλέπεται να υπάρχει αντίτιμο. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 06.00 έως τις 00.00.
• Λειτουργούν τέσσερα μόνιμα σημεία εστίασης στο ΚΠΙΣΝ, καθώς και καντίνες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
• Σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi: SNFCC-FREE-WIFI.
• Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του parking, είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ και αμαξίδια.
• Το ΚΠΙΣΝ κατέκτησε την πλατινένια Πιστοποίηση LEED ως Πράσινο Κτίριο, την υψηλότερη δυνατή διάκριση για περιβαλλοντικά και βιώσιμα κτίρια. Το σύστημα παρέχει πιστοποίηση ότι ένα κτίριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις αρχές της αειφόρου δόμησης, με περιβαλλοντικά καινοτόμες πρακτικές αποσκοπώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, την ορθολογική χρήση του νερού, τη μείωση των εκπομπών CO2, τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντος, την ορθολογική διαχείριση των πόρων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους. Η πλατινένια πιστοποίηση του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την πρώτη διάκριση αυτού του είδους για πολιτιστικό έργο τέτοιας κλίμακας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
• Βάσει της σχετικής οδηγίας για την απόκτηση της περιβαλλοντικής πιστοποίησης LEED, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους κλειστούς χώρους του ΚΠΙΣΝ καθώς και σε απόσταση 8μ από τα εξωτερικά ανοίγματα των κτιρίων. Στους λοιπούς ανοιχτούς χώρους του ΚΠΙΣΝ το κάπνισμα δεν απαγορεύεται. Ωστόσο, ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η προώθηση του υγειούς τρόπου ζωής παραμένουν βασικές αξίες στις οποίες έχει αναπτυχθεί το ΚΠΙΣΝ. Στο πλαίσιο αυτό ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να απολαύσουν το Πάρκο χωρίς να καπνίσουν κατά την διάρκεια παραμονής τους στους χώρους του.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v