Ο λόφος του Στρέφη γεμίζει μουσικές

Ο δήμος Αθηναίων ετοιμάζει μουσικές εκπλήξεις με δωρεάν είσοδο κάθε Δευτέρα στον λόφο του Στρέφη, ξεκινώντας με ένα ακουστικό live των Μανώλη Φάμελλου και Στάθη Δρογώση.
Ο λόφος του Στρέφη γεμίζει μουσικές
Με την ακουστική συναυλία «Πρώτη φορά από τα παλιά», ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης εγκαινιάζουν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου το πρόγραμμα «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα έως τις 17 Ιουλίου.

Τις καλοκαιρινές Δευτέρες, ο ΟΠΑΝΔΑ παρουσιάζει μουσικές βραδιές σε μια εναλλακτική μουσική σκηνή, σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσει τις επιλογές για την καλοκαιρινή ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Στη συναυλία οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν «πειραγμένα» τραγούδια τους, καθώς και διασκευές και ανέκδοτα μουσικά κομμάτια από επερχόμενους δίσκους τους.

«Ο Μανώλης παίζει κιθάρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα και κρυφτό. Ο Στάθης παίζει πιάνο, ακορντεόν και σκάκι. Επίσης, τραγουδούν (με τον τρόπο του ο καθένας) άλλοτε συμπληρωματικά κι άλλοτε ανταγωνιστικά, μπαίνοντας ο ένας μέσα στην σκιά του άλλου με το θράσος της συνάφειας. Ο αγώνας αμφίρροπος αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλύτερος, δηλαδή η μουσική», αναφέρει το δελτίο τύπου της συναυλίας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρες) και Άρης Ζέρβας (τσέλο).
Info:
Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη
Μανώλης Φάμελλος-Στάθης Δρογώσης
Δευτέρα 26/6
Ώρα έναρξης συναυλίας: 20.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες: τ. 210 52 84 854
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v