Όλοι μαζί μπορούμε: Μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος συναντά μία ντουζίνα ακόμα σπουδαίους… τραγουδιστάδες, για να αποδείξουν με μια μεγάλη συναυλία ότι «όλοι μαζί μπορούμε».
Όλοι μαζί μπορούμε: Μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
Εδώ και χρόνια, η προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε» αποδεικνύει ότι όταν κινητοποιούμαστε, μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά. Και φέτος, της προσπάθειας ηγείται ο Διονύσης Σαββόπουλος, με μια μεγάλη συναυλία και σπουδαίους ερμηνευτές στο πλευρό του, με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων.

Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ για αγορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ο μεγάλος έλληνας τραγουδοποιός καλεί δώδεκα μεγάλους ερμηνευτές, «καλύτερους απ΄ αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, για να τραγουδήσουν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου, τραγούδια δικά του αλλά και του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά, από πολλές μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που δίνουν αφιλοκερδώς το παρόν στην πρόσκληση αυτή.

«Ο σκοπός αυτής της συναυλίας είναι η συνεισφορά μας σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ταυτοχρόνως, η συναυλία αυτή συμβολίζει τη συνεισφορά του ελληνικού τραγουδιού στην ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Το ελληνικό τραγούδι έρχεται πάλι να μας στηρίξει, να μας ενώσει και να μας εμπνεύσει για να μετατρέψουμε την δυσκολία μας σε δύναμη», αναφέρει το δελτίο τύπου της συναυλίας.

«Θα είναι μια γιορτή. Με παρέες μικρών και μεγάλων και με καλοκαιρινό φεγγάρι. Γιορτή αλληλεγγύης, γιορτή αγάπης. Γεμάτη απ’ τα δικά μας τραγούδια, με τον δικό μας Διονύση Σαββόπουλο και την έναστρη παρέα των 12 υπέροχων φίλων του», καταλήγει.

Συμμετέχουν αλφαβητικά:
Ελευθερία Αρβανιτάκη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Φοίβος Δεληβοριάς
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Γιάννης Χαρούλης
Και σύντομα θα ανακοινωθούν επιπλέον ονόματα
Info:
Όλοι μαζί μπορούμε
Παναθηναϊκό Στάδιο
12 Ιουλίου 2017, Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση κερκίδες 6€ - Ορθίων Αρένας (περιορισμένος αριθμός) 12€, συνοδευόμενη με οικονομική προσφορά για την αγορά τροφίμων
Tαμείο: κερκίδες 8€Ορθίων Αρένας (περιορισμένος αριθμός) 12€ και προσφορά σε τρόφιμα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v